Yardım Genel apollo cihazim hakkinda yardim

rootvirtu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bilal
Cihazım
MI10T PRO 5G
Konular
1
Merhabalar arkadaşlar,

Custom ROM dünyasına yeni adım atmış biriyim ve yardımlarınıza ihtiyacım var. Şu an Xiaomi Mi 10T Pro (5G) cihazımda açık bir bootloader ve TWRP yüklü. Ancak telefonum hala MIUI 12 gibi oldukça eski bir sürümde kaldı.

Temel hedeflerim şunlar:

• Güncellik ve Güvenlik: Cihazımı en güncel Android sürümlerinde kullanmak istiyorum.
  • Play Integrity & Bankacılık: Banka uygulamalarında sorun yaşamamak (SafetyNet/Play Integrity geçişi) benim için çok kritik.
  • Pil Ömrü ve Verimlilik: Mevcut durumda işlemci gücünü ve ekran tazeleme hızını kısıtlayarak pil tasarrufu yapmaya çalışıyorum. Ancak bunu yazılımsal olarak en optimize şekilde sunan, batarya dostu ve performanslı bir ROM arayışındayım.
Sizce bu kriterlere uyan, Mi 10T Pro için en stabil ve 'evladiyelik' diyebileceğiniz ROM hangisidir? Ayrıca kurulumdan sonra Play Integrity sorunlarını aşmak için güncel hangi modülleri önerirsiniz?

Değerli tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler Iyi forumlar.

maxtreme

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fırat
Konular
0
lineageos kullanabilirsin. xda'da khalvat nickname adlı biri unofficial şekilde geliştiriyor. v22 - a15 olanı kullanıyorum. sorunsuz ve stabil.
playintegrity olayı başka bir dünya.
su modüllerini sürekli takip edip, güncelleme ve ayar yapmalısın. keybox dosyalarını google bir kaç hafta sonra banlıyor.
sürekli strong integrity alamazsın fakat türkiye kaynaklı app'larde çok sıkı root, bl unlock ve tool kontrolleri yapılmıyor. basit integrity yeterli gelir.

Üst Alt