- Adım
- bilal
- Cihazım
- MI10T PRO 5G
- Konular
- 1
Merhabalar arkadaşlar,
Custom ROM dünyasına yeni adım atmış biriyim ve yardımlarınıza ihtiyacım var. Şu an Xiaomi Mi 10T Pro (5G) cihazımda açık bir bootloader ve TWRP yüklü. Ancak telefonum hala MIUI 12 gibi oldukça eski bir sürümde kaldı.
Temel hedeflerim şunlar:
Değerli tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler Iyi forumlar.
Custom ROM dünyasına yeni adım atmış biriyim ve yardımlarınıza ihtiyacım var. Şu an Xiaomi Mi 10T Pro (5G) cihazımda açık bir bootloader ve TWRP yüklü. Ancak telefonum hala MIUI 12 gibi oldukça eski bir sürümde kaldı.
Temel hedeflerim şunlar:
- Güncellik ve Güvenlik: Cihazımı en güncel Android sürümlerinde kullanmak istiyorum.
- Play Integrity & Bankacılık: Banka uygulamalarında sorun yaşamamak (SafetyNet/Play Integrity geçişi) benim için çok kritik.
- Pil Ömrü ve Verimlilik: Mevcut durumda işlemci gücünü ve ekran tazeleme hızını kısıtlayarak pil tasarrufu yapmaya çalışıyorum. Ancak bunu yazılımsal olarak en optimize şekilde sunan, batarya dostu ve performanslı bir ROM arayışındayım.
Değerli tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler Iyi forumlar.