Fiyatlara bakayım dedim olmayacak gibiYani dönüş tekrar Xiaomi ye olacak, bakalım ne zaman
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
IMEI işi sorunlu olmayan modeller bı şekilde daha pahalı oluyor bı şekilde en azindan Ankara'da böyle istanbulda daha ucuza bulunuyor İstanbul'dan alacak olsaydım zaten mi 10 t alırdımSkorpi ilk başta yurt dışı cihazına olumsuz bakıyordum IMEI gider uçar vs vs diye fakat ailemin benim eş dost akrabalarin cihazlarını ben aldım güvenilir yerden yurt dışı hiçbirinde IMEI gitmedi hard reset rom root vs işinin ehli olunca insan bide başın agrimiyinca yurt dışı telefonları hoş geliyor artık eskisi gibi bakmıyorum uzaktan cihazlara yurt dışı sorun yaşatmayan modelleri alıp yoluma bakıyorum tavsiyem bu yönde olur diğer kişilere
Max3 evladiyelik bir telefon ve ben gerçekten de çok aşığım, hele Crdroid ile tadından yenmiyorFiyatlara bakayım dedim olmayacak gibi
Mesela bı arkadaş yazmış mi 9t den mi11 liste a geçtim diye ama bence iki telefon arasında pek fark yok birinde 730 birinde 732g işlemci var bende paran yoksa marka fanboylugu yapmaya hiç gerek yok elindeki para ile en iyi ozelligi hangisinden alıyorsan onu almalısın mesela siz max3 kullanıyorsunuz hala memnunsunuz bende böyle olacağım galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
IMEI işi sorunlu olmayan modeller bı şekilde daha pahalı oluyor bı şekilde en azindan Ankara'da böyle istanbulda daha ucuza bulunuyor İstanbul'dan alacak olsaydım zaten mi 10 t alırdım
Bende s10 satıp Max 3 mu alsam hocam üste kalan parayı harcarimMax3 evladiyelik bir telefon ve ben gerçekten de çok aşığım, hele Crdroid ile tadından yenmiyor
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Hemen alın, açık değilse BL kilidini açın, Twrp kurun ve Crdroid yükleyin, kafanız rahat olurBende s10 satıp Max 3 mu alsam hocam üste kalan parayı harcarim
Valla bilmiyorum ki işlemci 870 o ıslemcılere direnc ile atılıyor ama direnc anakart üzerinde galiba. Atılır mı ilerde atılmaz mi bilmiyorum. Satanı olmadığı için şuan için çözüm arayanıda yokİmei atılıyor mu bi de o var.
Bendeki de 870 ama direnç kırarak ya da sadece sökülerek işlem yapılıyormuş. Onun dışımda ilerde yazılım ile de atılabileceğini düşünüyorum ben. Çünkü redmi note 10 pro için de kesin konuşulmuştu atılmaz ya da anakarta müdahele ile atılır diye ve şu an yazılımla atılabiliyor.Valla bilmiyorum ki işlemci 870 o ıslemcılere direnc ile atılıyor ama direnc anakart üzerinde galiba. Atılır mı ilerde atılmaz mi bilmiyorum. Satanı olmadığı için şuan için çözüm arayanıda yok
Redmı note 10 pro popüler bi model. Benim alacağım ara model olmaz ona. Hemen her zaman ara model aldım o yüzden kernel rom yönünden hep bi eksiklik oluyorBendeki de 870 ama direnç kırarak ya da sadece sökülerek işlem yapılıyormuş. Onun dışımda ilerde yazılım ile de atılabileceğini düşünüyorum ben. Çünkü redmi note 10 pro için de kesin konuşulmuştu atılmaz ya da anakarta müdahele ile atılır diye ve şu an yazılımla atılabiliyor.