Çözüldü geliştirici seçeneklerinden kaynaklanan ayarlar hatası

alpermakarac

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
aAlper
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
Geliştirici seçeneklerinde ekran ayarlarında ismini hatırlamadım bir ayarı 900 dp olarak değiştirdikten sonra bir daha Ayarlar uygulamasını açamadım. Telefonu bilgisayara bağlayıp dosyalara erişmek istediysem de sadece şarj edilebilir modu açık olduğundan telefona bilgisayar üzerinden de bağlanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Daha önce cevaplanmış bir konu ama orada söylenenleri tam olarak anlayamadım. Teşekkürler.

memocaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Twrp yüklü ise data verileriniz dışındakileri silip tekrar kurun romu en kötü flash tool ile yazılım atacaksınız

Hkncng

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Geliştirici seçeneklerinde ekran ayarlarında ismini hatırlamadım bir ayarı 900 dp olarak değiştirdikten sonra bir daha Ayarlar uygulamasını açamadım. Telefonu bilgisayara bağlayıp dosyalara erişmek istediysem de sadece şarj edilebilir modu açık olduğundan telefona bilgisayar üzerinden de bağlanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Daha önce cevaplanmış bir konu ama orada söylenenleri tam olarak anlayamadım. Teşekkürler.

Ayarlar-Telefon Hakkinda-MİUİ sürümüne 4 kez tiklayin gelistirici secenegi açilacak daha sonra ayarlar bölümüne geri dönün sistem&cihaz kisminda ek ayarlar var aşagida gelistirici seçenkler var en kücük genislik 392 yapin

alpermakarac

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
aAlper
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp yüklü ise data verileriniz dışındakileri silip tekrar kurun romu en kötü flash tool ile yazılım atacaksınız
Hocam bu soylediklerimiz hakkinda hcbir bilgim yok telefona zarar verir mi ya da garantiyiiptal eder mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayarlar-Telefon Hakkinda-MİUİ sürümüne 4 kez tiklayin gelistirici secenegi açilacak daha sonra ayarlar bölümüne geri dönün sistem&cihaz kisminda ek ayarlar var aşagida gelistirici seçenkler var en kücük genislik 392 yapin
Sorum zaten telefon ayarlarina giremiyor olmamda

Hkncng

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Ekran görüntüsü atarak sorunu anlatirmisin nasil ayarlara giremiyorsun. Menü olarak ve durum çubuğunu kullanarak erişim sağlıyamıormusun ?

alpermakarac

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
aAlper
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
Ekran görüntüsü atarak sorunu anlatirmisin nasil ayarlara giremiyorsun. Menü olarak ve durum çubuğunu kullanarak erişim sağlıyamıormusun ?
Ayarlar uygulamasina girerken ayarlar surekli olarak durduruluyor diye hata veriyor hic bir yerden giris saglayamiyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-11-09-04-22-52-172_com.miui.home.png
    Screenshot_2019-11-09-04-22-52-172_com.miui.home.png
    729,6 KB · Görüntüleme: 25

Hkncng

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Ayarlar uygulamasina girerken ayarlar surekli olarak durduruluyor diye hata veriyor hic bir yerden giris saglayamiyorum.

Şuan telefonda kullanmis

Şuan için sadece benim aklima fabrika ayarlarina donmeniz geliyor onun içinde ilk basda telefondaki belgelerinizi almaniz gerekiyor. Hocam biraz daha beklerseniz forumda konulara daha hakim arkadaslar var belki daha farkli bir yöntemi vardir. cantara

alpermakarac

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
aAlper
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
Cok tesekkur ederim en kotu ihtimal servise gonderirim onlar fabrika ayarlarina dondurur.

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Cok tesekkur ederim en kotu ihtimal servise gonderirim onlar fabrika ayarlarina dondurur.

Cihazı kapatın.

Power tuşu ve ses açma tuşuna basılı tutarak açın.Önünüze 3 seçenekli bir menü gelecek.Buradan wipe datayı seçip cihazı sıfırlayın hocam.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Aynen servise gerek yok. Cihazi download moda alip sifirlayin sorun cozulur. DPİ ayarını 900e vurursaniz hata verir tabiki :D gecmis olsun. Dpi ayari 392dir. Yazıları,ekrandaki herseyin boyutları falan bu ayars bagla. Azicik yukseltip dusurmek sorun teskil etmez. Ama 900 yaparsaniz cogu yerde cihaz olceklendirme yapamayacagi icin uygulamalarda hata verir.

Üst Alt