Yardım Geliştirici Seçenekleri

Ecdatca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ecdatca
Cihazım
Mi 5
Konular
3
Konu daha önce açıldı mı bilmiyorum en azından ben bulamadım açıldı ise özür dilerim linkini verip silebilirsiniz.
Benim sorunum telefonu aldığım günden beri var olan bir şey Mi5 kullanıyorum 1,5 yıl oldu çok sevdim ben bunu.
Ama bence çok önemli olan "hata ayıklamayı" sürekli açık tutabilmem için geliştirici seçeneklerin daima aktif olması.
Olmuyor ben açıyorum telefonu bir sonraki uyandırmamda kendiliğinden kapanıyor.
Geliştirici seçeneklerin sürekli ayarlarda aktif olması için ne yapılabilir.
Teşekkürler.

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Hiçbirini yapmadan yeniden başladığonda direk kapanıyor hocam
O 2 ayar ve yakınındaki birkaç ayar daha her yeniden başlatmada otomatik kapatılır. Zamanında oradaki bir ayarı değiştirmiştim (o 2 ayardan biri değil ama aynı kategroride), ana menü harici gidemiyor olmuştum. Yeniden başlatmada sıfırlandığı için sıfırlamak zorunda kalmamıştım. Bir önlem mantığı ile yeniden başlatmada otomatik kapandığını düşünüyorum.

Oyla:

escobarhakan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakanay
Cihazım
Mi-9
Konular
6
O 2 ayar ve yakınındaki birkaç ayar daha her yeniden başlatmada otomatik kapatılır. Zamanında oradaki bir ayarı değiştirmiştim (o 2 ayardan biri değil ama aynı kategroride), ana menü harici gidemiyor olmuştum. Yeniden başlatmada sıfırlandığı için sıfırlamak zorunda kalmamıştım. Bir önlem mantığı ile yeniden başlatmada otomatik kapandığını düşünüyorum.
Cevap için teşekkür ederim

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Hiçbirini yapmadan yeniden başladığonda direk kapanıyor hocam
Hocam o iki ayar telde zaten kapalı geliyor. O iki ayar oyunlardaki grafiklerle alakalı birşey olsa gerek.ayrıca konu başlığındaki ısb hata ayıklamasının msaa ile ne alakası var?

Oyla:
Üst Alt