Uygulama [Geliştirici HiddeNKinG] Benim Çiftliğim - Sürü Yönetim Uygulaması

ibrahimibo2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
e7-max 2
Konular
24
Hocam aslında rasyon özelliği ekledim. Ama bu işi iyi bilen birine ihtiyacım var ki test etmesi lazım.

Dolap özelliği çok iyiymiş bunu en kısa sürede ekleyecem bende stoktaki ilaçları takip için.

Karkas hesaplama basit bir formül görmüştüm onu, hatta ekledim ama rasyon ile birlikte şuan sadece bir kaç arkadaşa açık bu özellik onu test edebilecek iyi bilen birine ihtiyacım va.r
hocam kullandigım programin rasyon bilgilerini cektiği kaynagi daha once bulmustum eğer tekrar bulabilirsem buraya ekliyecem fabrikanin rasyonsunun pc sinde kullandigi bir program var onu arastilirken denk gelmistim 1 2 ay icinde hayvanlarim kesilecek ins o zaman bilgililerimi sizin programa gecirmeye caliscam suan islerim biraz fazla karısık uygulamayı kullanmayi basladığım zaman yardim edebileceğim her konuda yardim etmeye calisirim özellikle besi konusunda

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.367
hocam kullandigım programin rasyon bilgilerini cektiği kaynagi daha once bulmustum eğer tekrar bulabilirsem buraya ekliyecem fabrikanin rasyonsunun pc sinde kullandigi bir program var onu arastilirken denk gelmistim 1 2 ay icinde hayvanlarim kesilecek ins o zaman bilgililerimi sizin programa gecirmeye caliscam

Hocam uygulamayı geliştirme adına geri bildirim yapmak isterseniz iletişim numarası verebilirm. Ordan bana yazarsanız geliştirmek için sürekli uğraşıyorum bana desteğiniz olur. Ben hayvancılık yapmıyorum bu arada pek bildiğim bir alanda değildir. Öğrene öğrene geldik buralara

ibrahimibo2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
e7-max 2
Konular
24
Hocam uygulamayı geliştirme adına geri bildirim yapmak isterseniz iletişim numarası verebilirm. Ordan bana yazarsanız geliştirmek için sürekli uğraşıyorum bana desteğiniz olur. Ben hayvancılık yapmıyorum bu arada pek bildiğim bir alanda değildir. Öğrene öğrene geldik buralara
tabiki özelden numara atarsaniz kaydediğim dediğim gibi hayvanlari yenileyince uygulamaniza gecis yapmak istiyorum yardimci olurum ben hayvancilik yapiyorsunuz sanip detaya girdim suan çok sasirdim isin icinde olmadan bu uygulamayi yapmaniz cok buyuk basari

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.367
tabiki özelden numara atarsaniz kaydediğim dediğim gibi hayvanlari yenileyince uygulamaniza gecis yapmak istiyorum yardimci olurum ben hayvancilik yapiyorsunuz sanip detaya girdim suan çok sasirdim isin icinde olmadan bu uygulamayi yapmaniz cok buyuk basari

Başta çok basit başladık hocam sıradan bir hayvan ekle üret mantığı sonradan ise sizin gibi kullanıcıların talepleri ile geliştide gelişti

ibrahimibo2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
e7-max 2
Konular
24
Başta çok basit başladık hocam sıradan bir hayvan ekle üret mantığı sonradan ise sizin gibi kullanıcıların talepleri ile geliştide gelişti
valla elinize sağlık hocam bu konuda türkce secenek fazla yok yabancı kaynaklarda çok fazla alternatif var ama dovizden dolayi onlarda can sıkıyo bazen

Üst Alt