- Adım
- Sabri Can
- Cihazım
- Oneplus 8T
- Konular
- 159
Elinize sağlık hocam ama mi room beta da çalıştıramadım
Teşekkür ederim hocam, Spoiler içindeki yöntemi denediniz mi? Mi 8 Lite cihazımda çalışmıştı.Elinize sağlık hocam ama mi room beta da çalıştıramadım
1. Yöntem hocamHangi yöntem çalışmadı hocam?
hocam eline sağlık güzel oldu buResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Recovery ve Fastboot moda geçerken oldukça kolaylık sağlayan Gelişmiş Güç Menüsü Android 10 da çalışmıyordu. Biraz uğraştıktan sonra sorunu çözebildim. Başlamışken png görünümlerini de değiştirmek istedim. Png'leri agit77 hocam çizdi, çok teşekkür ederim
Test Edilen Cihazlar
Mi 8 Lite ~ Mi Room
Redmi Note 7 ~ Eu Rom
Mi 9 Se ~ Eu Beta
Not
Global Rom da Recovery ve Fastboot menüleri çalışmaz.
Kurulum 1. Yol
Bu dosyayı Twrp'den yükleyiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kurulum 2. Yol
Powermenu dosyasını indirin. Root destekli dosya yöneticisi ile System -> Media ->Theme -> Default dizinine atıp izinleri (Rw-r--r--) 644 yapın. Ardından cihazı yeniden başlatın.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kurulum 1. Yol
Bu dosyayı Twrp'den yükleyiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kurulum 2. Yol
Powermenu ve Powermenu_n dosyasını indirin. Root destekli dosya yöneticisi ile System -> Media ->Theme -> Default dizinine atıp izinleri (Rw-r--r--) 644 yapın. Ardından cihazı yeniden başlatın.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
ne demek emeğe saygıTeşekkür ederim hocam