Yardım Gelen Aramaların Ekranda Görünmemesi

semihmg10

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi mi 10t
Konular
1
Mi 10t sahibiyim. Tuş kilidi açıkken ana ekrandayken veya uygulamalarda gezinirken gelen çağrılar görünmüyor. Telefon çalıyor ancak ne yukarıda ne de bildirim çubuğunda aramaya dair bilgi görünmüyor. Haliyle aramaları kaçırıyorum. Aynı sorunu yaşayıp da çözümünü bilen var mı? Miui default contacts and dialer kurdum o da sürekli hata veriyor çalışmıyor.

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Aynı sorunu bazen mi note 10'da yaşıyorum çok can sıkıcı bir durum. Müdür arıyor ekran yok adama anlatamıyorsunda böyle böyle oldu diye. Bende 3/4 aydır true phone kullanıyorum. Bu program yine google aramalara göre daha iydir. Şimdilik bu aralar bi sorun olmuyor ama umarım güncelleme ile çözerler çünkü bazen telefonu kırma noktasına geliyorum.

semihmg10

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi mi 10t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sorunu bazen mi note 10'da yaşıyorum çok can sıkıcı bir durum. Müdür arıyor ekran yok adama anlatamıyorsunda böyle böyle oldu diye. Bende 3/4 aydır true phone kullanıyorum. Bu program yine google aramalara göre daha iydir. Şimdilik bu aralar bi sorun olmuyor ama umarım güncelleme ile çözerler çünkü bazen telefonu kırma noktasına geliyorum.
Rom olayına da girmek istemiyorum, belki romla falan çözülebilir ama. Miui'ın default telefon ve kişiler uygulamasının çalışmaması can sıkıcı oldu ama.

Yuzarsif41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
YUSUF
Cihazım
13 ULTRA
Meslek
LOJİSTİK -SEVKİYAT
Konular
72
Rom olayına da girmek istemiyorum, belki romla falan çözülebilir ama. Miui'ın default telefon ve kişiler uygulamasının çalışmaması can sıkıcı oldu ama.
xiaomi'nin google ile yaptığı anlaşmadan dolayı google uygulamaları yüklü

kaju

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 10T Pro
Meslek
Tıp Öğrencisi