Yardım Gelen Aramalarda Bluetooth hoparlör yerine telefondan konuşma

burak0678

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak Aydoğa
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Mühendis
Konular
13
Gelen aramaları cevaplayınca sesi bluetooth hoparlöre veriyor arama ekranından telefonu seçerek relefon üzerinden sesi alıyorum. Ama istediğim aramayı cevapladığımda direk telefon üzerinden sesi almak istiyorum nasıl yapabilirim.

adilkahraman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adil
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
12
Gelen aramaları cevaplayınca sesi bluetooth hoparlöre veriyor arama ekranından telefonu seçerek relefon üzerinden sesi alıyorum. Ama istediğim aramayı cevapladığımda direk telefon üzerinden sesi almak istiyorum nasıl yapabilirim.
Apple da bu dediğiniz var, aramayı telden cevaplarsanız tel ahizesi, Bluetooth cihazdan cevaplarsanız o cihazdan konuşma yapılıyor, ancak Android'de bildiğim kadarıyla yok

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Apple da bu dediğiniz var, aramayı telden cevaplarsanız tel ahizesi, Bluetooth cihazdan cevaplarsanız o cihazdan konuşma yapılıyor, ancak Android'de bildiğim kadarıyla yok
Android cihazlarda da böyle aslında. Bende Huawei Watch Fit 3 var. Aramayı saat üzerinden açarsam direkt saat üzerinden konuşuyorum, telefondan açarsam telefon ile.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bluetooth kısmında cihazın Bluetooth ayarlarına girip telefon görüşmesini kapatabilirsiniz

Üst Alt