Yardım Gelen arama Hat Meşgul Hatası

aliencem

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cem
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
1
Arkadaşlar Merhaba,
2 hafta önce aldığım telefonundan 3 gün bu şekilde problem yaşadım. Telefonum açık ve çekiyor olmasına rağmen dışardan aramalara hat meşgul sesi veriyor. Aynı zamanda bende birini arayamıyorum. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor. Daha sonraki gün veya belirsiz bir zamanda tekrar oluyor.
Telefonun devamlı meşgul diye whatsup mesajları olmasa veya ben birini aramaya calisip farketmez isem haberim olmuyor.
Konu ile ilgili bilgisi olan var ise sevinirim.

kerimcelik1717

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
16
Arkadaşlar Merhaba,
2 hafta önce aldığım telefonundan 3 gün bu şekilde problem yaşadım. Telefonum açık ve çekiyor olmasına rağmen dışardan aramalara hat meşgul sesi veriyor. Aynı zamanda bende birini arayamıyorum. Telefonu kapatıp açınca düzeliyor. Daha sonraki gün veya belirsiz bir zamanda tekrar oluyor.
Telefonun devamlı meşgul diye whatsup mesajları olmasa veya ben birini aramaya calisip farketmez isem haberim olmuyor.
Konu ile ilgili bilgisi olan var ise sevinirim.
Şimdi kardeşim nokta atışı senin derdinin cevabı bende.

Oyla:

kerimcelik1717

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
16
Büyük ihtimal ile bir wifi ye bağlı iken bu durumu yaşıyorsun. Mobil ağ ayarlarında wifi araması açık büyük ihtimalle. Ve tercih edilen arama yöntemi de wifi seçili.

Baya iddialı giriş yaptım farkındayım. Ama ben böyle sorunu wifi araması ayarlı olduğu durumlarda yaşıyorum genelde. İnşallah tahminim doğrudur ve çabuk sonuç alırsın.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

aliencem

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cem
Cihazım
Redmi Note 9Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler, Wi-Fi kullanarak arama kapalı. Ama hatanın olduğu 3 seferde Wi-Fi ye bağlıydım diye hatırlıyorum.
Başka bir makalede Tercih edilen Ağ türü 4,5G öncelikli olup 4,5G ye bağlanamadığından olmustur diye bir yorum vardı. O yüzden 3G öncelikli yaptım bir de böyle deniyorum.

Oyla:

kerimcelik1717

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
16
Teşekkürler, Wi-Fi kullanarak arama kapalı. Ama hatanın olduğu 3 seferde Wi-Fi ye bağlıydım diye hatırlıyorum.
Başka bir makalede Tercih edilen Ağ türü 4,5G öncelikli olup 4,5G ye bağlanamadığından olmustur diye bir yorum vardı. O yüzden 3G öncelikli yaptım bir de böyle deniyorum.
O zaman otomatik seçmenizde fayda var. Ama otomatik yoktu değil mi.

Oyla:
Üst Alt