İnceleme Geldi iki gözümün çiçeği ( k60 ultra:)

mbak63

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
22
Çinden bi abim aldı yanında ki ekran koruyucu ile 470 usd tuttu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun birsey soracağım bl acilmadan fastbootta rom atabiliyor muyuz acaba
cok guzel fiyata gelmis hocam.hayir kilidi her halukarda acmaniz lazim acmadan olmaz

Ü

Üye silindi 265308

Guest
Arkadaşlar bugün itibariyle 16/1 tb versiyonu ile aranızdayım bl kilidi açılana çok aktif kullanmam kilit açılınca tr romda deneyimlerimi paylasırım burdan tek eli engelli biri olarak özellikle küçük telefon kullanmayı severlere deneyimlerimin faydalı olacagını özellikle düşünüyorum mi 13t pro ile özellikle fotoğraf konusunda farkları merak ediyorum iyi forumlar
Hocam hayirli olsun fakat size önerim tr rom kurmamaniz.Ben tr yerine global tercih ederdim.Endonezya taywan veya eu rom kurabilirsiniz

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
55

drjacob

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dr jacob
Cihazım
...
Konular
25
Arkadaşlar bugün itibariyle 16/1 tb versiyonu ile aranızdayım bl kilidi açılana çok aktif kullanmam kilit açılınca tr romda deneyimlerimi paylasırım burdan tek eli engelli biri olarak özellikle küçük telefon kullanmayı severlere deneyimlerimin faydalı olacagını özellikle düşünüyorum mi 13t pro ile özellikle fotoğraf konusunda farkları merak ediyorum iyi forumlar
hayırlı olsun.

mcaglarr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
note3pro
Konular
55
Evet bugün itibariyle global romu (parayla)temin Edip kurdum ilk izlenimim sanki APK kurulumu orj romda daha hızlı yanı Google asistana alısmamış olsam geri dönerdim bi havası var çin romunun bu romda da arama kaydı falan var pili kullandıkça bahsederim fotoğraf kalitesi bana düşük geldi k60 ultranin üzerine gideceğim bu konunun kronik sorunlu makine olmadığına eminseniz 13t pro daha alınası fotoğraf ve rom açısından. ilk izlenimlerimde bunuda bilgi olarak geçmiş olayım

Son düzenleme:
Üst Alt