- Adım
- Emre
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 427
ByKatre' Alıntı:
casibao' Alıntı:ByKatre' Alıntı:
@ByKatre ben bu güne kadar xiaomi'nin 6 tane kulaklığını parçaladım, en son geçen akşam kullanmakta olduğum piston 2 kopunca piston 3 siparişi verdim led, mi key, mi band, yedek bileklik, tempered glass, kılıf falan filan işte..
cantara' Alıntı:
ByKatre' Alıntı:casibao' Alıntı:ByKatre' Alıntı:
@ByKatre ben bu güne kadar xiaomi'nin 6 tane kulaklığını parçaladım, en son geçen akşam kullanmakta olduğum piston 2 kopunca piston 3 siparişi verdim led, mi key, mi band, yedek bileklik, tempered glass, kılıf falan filan işte..
Piston 2 yi nasıl parçaladınız hcoam Anladım seriyi dizmişsiniz anlaşılan.
mv_9522' Alıntı:Bende ibuygou dan almaktansa banggood dan almayi üstün tutarim. Ama geekbuying de honkong post ile yollarsa ve fiyatda uygun olursa ordan ala bilirim.
mv_9522' Alıntı:Arkadaşlar bu arada xiaomi yeni bi ürün tanıtdı led fan. Uygun fiyata hangi sitede olursa bir tanede ondan alip powerbank-a takip serinlemek gerek.
Bu led değil fan hocam. Yeni çıktı bu, fırından taze taze.ByKatre' Alıntı:mv_9522' Alıntı:Arkadaşlar bu arada xiaomi yeni bi ürün tanıtdı led fan. Uygun fiyata hangi sitede olursa bir tanede ondan alip powerbank-a takip serinlemek gerek.
LED çıkalı çok oldu hocam ya.