Yardım Geçerli Cihaz Kimliği Bulunamıyor Hatası

quity

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gh
Cihazım
Mi 6
Konular
1
iyi akşamlar herkese. Dün akşam miui türkiye romunu mi 6 cihazıma yükleme çalıştım, işlem sonunda kurulum ekranına geldiğimde ''geçerli cihaz kimliği bulunamıyor'' ibaresi çıkıyor. ''Geçersiz cihaz kimliği: Cihaz kimliği geçerli bir imei numarası veya mac adresi olmalıdır.'' diyor. Ne yapmalıyım cihazı düzeltmek için lütfen yardımcı olun

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Cihaza stock rom atın fastboot tan drvam edecek mi bakalım. Bootloader i sakın ama sakın kilitlemeyin. İmei uçmuş gibi görünüyor cihazın.

Oyla:

quity

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gh
Cihazım
Mi 6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dediğiniz gibi yaptım hocam sorun çözüldü, global 9.0.2 yükledim, şu an için bi sıkıntı yok çok saolun

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Rica ederim, geçmiş olsun

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Rica ederim, geçmiş olsun

Hocam bu sorunu nasıl çözerim
Cihazı satan kişi imei kayıtlı diye satmıştı, ben güncelleme yapınca imei null oldu.

Fastboot tan orjinal romunu yükledim düzelir diye, o sırada da BootLoader kilitlendi,

Sanırım henüz bir yöntemi yok, doğubankta birkaç kişiye sordum şimdilik olmaz dediler, bir satıcıya bıraktım o da denedi yapamadı,

Telefona China ROM yüklü, açılıyor ama mi hesabına giremiyorum, cihaz kimliği bulunamadı diyor. Bu sebepten BL açamıyorum.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Bootloader kilitlemeseydiniz çözerdik hocam, neden bootloaderı kilitliyorsunuz ki? Kendi elinizle çöp etmişsiniz cihazı. Cihazı aldığınız kişiye ulaşın, Bootloader kilidini açtığı hesabın bilgilerini alın. Bir ihtimal o hesapla tekrar kilidi açabilirsiniz.
Hocam bu sorunu nasıl çözerim
Cihazı satan kişi imei kayıtlı diye satmıştı, ben güncelleme yapınca imei null oldu.

Fastboot tan orjinal romunu yükledim düzelir diye, o sırada da BootLoader kilitlendi,

Sanırım henüz bir yöntemi yok, doğubankta birkaç kişiye sordum şimdilik olmaz dediler, bir satıcıya bıraktım o da denedi yapamadı,

Telefona China ROM yüklü, açılıyor ama mi hesabına giremiyorum, cihaz kimliği bulunamadı diyor. Bu sebepten BL açamıyorum.

Oyla:

Enes Genç

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Poco F1
Konular
11
Bootloader kilitlemeseydiniz çözerdik hocam, neden bootloaderı kilitliyorsunuz ki? Kendi elinizle çöp etmişsiniz cihazı. Cihazı aldığınız kişiye ulaşın, Bootloader kilidini açtığı hesabın bilgilerini alın. Bir ihtimal o hesapla tekrar kilidi açabilirsiniz.

hocam bir tane mi note 3 ilanı buldum adam bu sorundan dolayı 1150 tl fiyat yazmış ondan size yazdım
[doublepost=1527629193,1527629172][/doublepost]
hocam bir tane mi note 3 ilanı buldum adam bu sorundan dolayı 1150 tl fiyat yazmış ondan size yazdım

ne yapılabilir şu an

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
[doublepost=1527629193,1527629172][/doublepost]

ne yapılabilir şu an
Hiç bir şey yapılamaz. Ucuz etin yahnisi yavan olur. Ucuza buldum alıyım yaptırıyım demeyin, elinizde kalır.

Oyla:
Üst Alt