Bu gece modu ile çekildiHocam normal kamera ile nasıl çekti bu fotoğrafı o örnek var mı?
İlk iki foto normal çekim, diğer ikisi gece modu. Işığın çok olduğu yerlerde normal çekim daha iyi görüntü veriyor. Az olduğu yerlerde gece modu görüntüsü iyi çıkıyor. Gcam ile foto çektiğimde karanlık ve ışığın az olduğu ortamlarda daha iyi görüntü veriyor. Şehir aydınlığında ve ışığın yüksek olduğu ortamlarda gece modu daha iyi görüntü veriyor. Denemelerimde bu sonuca vardım sizleri yanıltmak istemem, gündüz stock kameranın performansı gcamden daha iyi bana göre onu da belirtmek isterim..Bu gece modu ile çekildi
İlk foto Gcam, ikincisi stock gece modu ışığın az olduğu ortam bu..İlk iki foto normal çekim, diğer ikisi gece modu. Işığın çok olduğu yerlerde normal çekim daha iyi görüntü veriyor. Az olduğu yerlerde gece modu görüntüsü iyi çıkıyor. Gcam ile foto çektiğimde karanlık ve ışığın az olduğu ortamlarda daha iyi görüntü veriyor. Şehir aydınlığında ve ışığın yüksek olduğu ortamlarda gece modu daha iyi görüntü veriyor. Denemelerimde bu sonuca vardım sizleri yanıltmak istemem, gündüz stock kameranın performansı gcamden daha iyi bana göre onu da belirtmek isterim..
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk foto Gcam Normal çekim, ikinci foto gcam gece modu. Üçüncü foto stock kamera gece modu, dördüncü foto stock normal çekimlerim. Karar ve değerlendirmeyi sizlere bırakıyorum.İlk foto Gcam, ikincisi stock gece modu ışığın az olduğu ortam bu..Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dikkat ederseniz her iki kameranında normal çekimlerinde reklam panolarındaki afişler sadece ışık olarak çıkıyor, gece modlarında ise afişlerin reklam içerikleri belirginleşmiş...İlk foto Gcam Normal çekim, ikinci foto gcam gece modu. Üçüncü foto stock kamera gece modu, dördüncü foto stock normal çekimlerim. Karar ve değerlendirmeyi sizlere bırakıyorum.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Şunu da belirteyim hava biraz kirli ve sisli haldeyken çektim fotoları....Dikkat ederseniz her iki kameranında normal çekimlerinde reklam panolarındaki afişler sadece ışık olarak çıkıyor, gece modlarında ise afişlerin reklam içerikleri belirginleşmiş...