- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi 8 SE
- Konular
- 51
Mi 8 SE'ye de gelecek olan gece modunu merak ettim.Çektiğiniz fotoğrafları paylaşabilir misiniz?
Redmi note 6 pro ya gelecek mi acaba bilginiz var mı? Zira Google'ın pixel telefonlarında efsane bir şekilde çalışıyor nigh sight modu eğer onun gibiyse süper bir şeyMi 8 SE'ye de gelecek olan gece modunu merak ettim.Çektiğiniz fotoğrafları paylaşabilir misiniz?
Hocam öncelikle güzel örnek olmuş. 1. ve 2. fotoğrafda ki evlere bakarsanız farkı rahatlıkla anlayabilirsiniz.1. Resim Google kamera
2. Resim miui kamera gece modu açık
3. Resim miui kamera normal çekimGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bersan bey google kameraların hepsi aynı kalitede çekmiyor Rus birisi portlamış sadece Night sight modu için onu kullanıyorum birde slow motion çekimleri güzel. 15 civarında Google kamera denedim en güzel sorunsuz bu çekiyorHocam öncelikle güzel örnek olmuş. 1. ve 2. fotoğrafda ki evlere bakarsanız farkı rahatlıkla anlayabilirsiniz.
Hocam linkini ve kullandığınız ayarları atarmısınız bende arıyorumdaBersan bey google kameraların hepsi aynı kalitede çekmiyor Rus birisi portlamış sadece Night sight modu için onu kullanıyorum birde slow motion çekimleri güzel. 15 civarında Google kamera denedim en güzel sorunsuz bu çekiyor
Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herhangi bir ayar yapmadım.Hocam linkini ve kullandığınız ayarları atarmısınız bende arıyorumda