Wifi vs. Hepsini kapatıyorum yok. Turbo şarj yazısı da çıkmıyor. Başka şarj aletleri de denendi.Arkadaki uygulamalar çok olabilir bir güvenlik uygulamasına göz atın
Şarj portunu temizlemeyi deneyinWifi vs. Hepsini kapatıyorum yok. Turbo şarj yazısı da çıkmıyor. Başka şarj aletleri de denendi.
Onuda yaptım. Kaç yerden Yeni adaptörlerlede denedim. Aynı.Şarj portunu temizlemeyi deneyin
Cihazın güvenlik uygulamasından pil bölümüne baktınızmı illa şuan uzun sürdü diye hep olacak diye birşey yok başka gün düzelebilir bende de oluyor bazenOnuda yaptım. Kaç yerden Yeni adaptörlerlede denedim. Aynı.
Farklı cihazla karşılaştırdım. turbo şarj yazıyor. ama benimkinde sadece hızlı şarj yazıyor.Cihazın güvenlik uygulamasından pil bölümüne baktınızmı illa şuan uzun sürdü diye hep olacak diye birşey yok başka gün düzelebilir bende de oluyor bazen
Lütfen dediğim yerlere bir bakın turbo şarj yazmıyor diyorsunuz başka adaptörle deneyin yada başka bir gün tekrar bakın belki bugünkü elektrik de bir sorun vardırFarklı cihazla karşılaştırdım. turbo şarj yazıyor. ama benimkinde sadece hızlı şarj yazıyor.
Baktım oralarla ilgili bir sıkıntı yok. Farklı adaptörler denedim telefoncularda.Lütfen dediğim yerlere bir bakın turbo şarj yazmıyor diyorsunuz başka adaptörle deneyin yada başka bir gün tekrar bakın belki bugünkü elektrik de bir sorun vardır
Ozaman yapacak çok birşey olmayabilir bukadar yardımcı olabilirimBaktım oralarla ilgili bir sıkıntı yok. Farklı adaptörler denedim telefoncularda.