- Adım
- GearBest
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 114
- Konu Sahibi Konu Sahibi
İsteğinizi iletiyorum eğer gelirse konuya ekleyeceğim
Mi Band 2 için geçen hafta geçerli olan BAND2 kodu geçerliliğini yitirmiş. Yeni kod öğrenen olursa paylaşabilir mi? Geçen hafta kendime 15 dolara aldım, şimdi arkadaşa alalım dedik, 23 dolar olmuş. Kod girince 31 dolara çıkıyor
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler, ben de bu kodla alım yapmıştım, bir dönem iptal olmuştu, şimdi denedim, tekrar çalıştı. Çok sağolun.Merhaba,
Bir kod buldum ama denemedim,
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kupon: BAND2
16.11 $' a düşüyor.
Ürünün fiyatı sanırım 59 dolar civarında ki ellerine ulaştığında o kadar ödemeyi kabul etmişler. Daha önce benzer bir durum olmuştu, başka bir Çin sitesi musluk yerine helikopter yollamıştı, geri göndermek 400tl tutuyordu. Durumu anlattım, fiyatın tamamını iade etmişlerdi, helikopter de bende kalmıştı.Merhaba iyi günler daha s320 projeksiyon aldım sol üst tarafı aşırı derecede blurlu idi bende ticket attım resimde ki gibi bir cevap geldi daha önce geri gönderen oldu mu acaba hangi adrese nasıl göndermem gerekiyor nasıl bir yol izlemem gerekiyor
gearebest türkiye sayfasına yazmanız mümkünse onlar daha kolay bir şekilde yardımcı olabilirlerMerhaba iyi günler daha s320 projeksiyon aldım sol üst tarafı aşırı derecede blurlu idi bende ticket attım resimde ki gibi bir cevap geldi daha önce geri gönderen oldu mu acaba hangi adrese nasıl göndermem gerekiyor nasıl bir yol izlemem gerekiyor
BAND2 kupon kodu için yeniden stok eklendi.Teşekkürler, ben de bu kodla alım yapmıştım, bir dönem iptal olmuştu, şimdi denedim, tekrar çalıştı. Çok sağolun.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazılarının öyle dediklerini gördüm yalnız sitede satılan bütün ürünler orjinaldir.merhaba . xiaomi hiybrid pro hd kulaklık siparişi vermek istiyodum gearbestten , ama orjinal olmayan ürün gönderildiği dair şikayetlerle karsılastım . bu durum hakkında bilginiz nedir.