GearBest Türkiye [Resmi Konu]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GearBest.com

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
GearBest
Cihazım
Mi 6
Konular
114
Şimdi Saygı Değer Konu Sahibi Öncelikle Böylesine Muhteşem, Anlamlı ve Güzel Bir Konu Açtığınız İçin Teşekkür Ederim. Ben Bir Aliexpress Alışveriş Sitesi Hayranıyım. Ve Aylık Her Ay Olmak Üzere 250 TL Civarında Bir Alışveriş Kotam Olur. Bir Arkadaşım Gearbest Sitesini Tavsiye Etti Girdim İnceledim Bir Amazon Gibi Geldi Bana Yani Aliexpress Gibi Milyonlarca Ürün Yok. Geniş Kapsamlı Değil...

Neyse Konuyu Fazla Uzatmayayım. Şimdi Gearbest'in Orjinal Sitesine Girdiğim Zaman Ürünler Oldukça Fazla ve Ama Tr.Gearbest Sayfasına Giriş Yaptığımda Sadece Kısıtlı Ürünler Var. Bu Ana Domain ve Subdomainler Neden Birbirinden Farklı.

Mesela Gearbets.Com'da 0,30 Dolara Bile Ürün Bulurken Tr.Gearbest Sitesinde 3 Dolar Altında Ucuz Ürün Yok. Aradaki Fark Nedir Bilgilendirme Yaparsanız Sevinirim...

Dipnot: Ana Domain:

Subdomain:
Hocam haklısınız bende aynı sorundan dolayı şikayetçiyim sizin de şikayetlerinizi tarafımıza ileteceğim. tr sitesi yeni olduğundan bu tip sorunların olduğunu düşünüyorum ek olarak kupon kodlarının da bazıları tr.gearbest.com adresinde kullanılırken hata veriyor. Fiyat farkına gelirsek emin olmamakla beraber tr subdomainindeki ürünlerde hızlı kargo ücretsiz veya daha düşük fiyatlı iken anadomainde daha yüksek fiyatlı gözüküyor. Ama eğer bana sorucak olursanız tr subdomaini asla açılmamalıydı

GearBest.com

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
GearBest
Cihazım
Mi 6
Konular
114
Peki ne gibi bir artısı oluyor? Acaba daha hızlı sevk mi oluyor?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bildiğim kadarıyla bir farkı yok ama tr.gearbest.com (tr-cn ve tr-hk) depolarından alırken hızlı kargo seçmek ücretsiz veya ucuz oluyor.

umutaxoy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
12
Bildiğim kadarıyla bir farkı yok ama tr.gearbest.com (tr-cn ve tr-hk) depolarından alırken hızlı kargo seçmek ücretsiz veya ucuz oluyor.
TR priority kargo seçeneğiyle gönderilen ürünlerin kargo takibi yapılamıyor mu? 5 gün önce kargolandi yazan siparişlerin takibi yapılamıyor.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Hocam, hayırlı akşamlar.
Mi Band 2 için acaba uygunsa kupon isteyecektim. Ve 11'inde mi almak mantıklı olur yoksa verebilirseniz eğer kuponu, kuponla almak mı mantıklı olur ?
Teşekkürler...

Setry

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berat
Cihazım
Mi 6
Konular
59
Hocam, hayırlı akşamlar.
Mi Band 2 için acaba uygunsa kupon isteyecektim. Ve 11'inde mi almak mantıklı olur yoksa verebilirseniz eğer kuponu, kuponla almak mı mantıklı olur ?
Teşekkürler...
İndirimli ürünlerden mı band 2 ye bakın

72 TL

GearBest.com

Kurumsal Üye
Kurumsal Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
GearBest
Cihazım
Mi 6
Konular
114
Hocam, hayırlı akşamlar.
Teşekkürler...
mi band 2 için sürekli indirimler çıkıyor ama anında bitiyor hocam :/

ThesadisT

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Note4
Meslek
Webmaster
Konular
1
Şu ana kadar 73 TL den daha ucuza görmedim konu sahibi cevap yazınca ogrenicez sun~~
Daha özel bir kod ile 12 dolara satıldı. Siz 19 diyorsunuz. 19 dolardan almak mantıksız. Bekleyin ve takip edin. En azından 16-17 dolar mutlaka olur. 11.11 indirimlerini saymıyorum bile.

umutchatin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Mi9
Meslek
Bilişim
Konular
37
mi air 13.3 almak istiyorum gümrük vs ne olur durum tavsiye ve önerisi olan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt