Yardım GCam ve Orijinal Kamera Açılmama Sorunu

akanziii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Mi 11, Mi Note3
Konular
9
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global MIUI v10.3.2.0
Telefon Modeli
Mi Note 3
Bootloader Kilidi
Açık
Merhalar. Az önce Google kamera kurdum twrp'den fix dosyasını flaşladıktan sonra ne GCam ne de kendi kamerası açılmıyor. Kamera kullanan uygulamalar da açılmıyor. Twrp'den fix dosyası flaşlarken yanlışlıkla 2 tane farklı fix flaşladım sanırım o yüzden oldu. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

akanziii

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arda
Cihazım
Mi 11, Mi Note3
Konular
9
Persist imajını flaşlasan da düzelmez kardeşim boşa uğraşma. Tek yolu var rom değiştirmek istemiyorsan eğer. Şu anki romun system, data, efs ve vendor backup yapacaksın ardından aynı sistemi sıfırdan kurup vendor->lib->hw klasörünün içerisindeki camera.sdm660.so dosyasını cihaz hafızasına kopyalacaksın. Sonra tekrar cihazı wipe yapıp aldığın bacupları yükleceksin. Cihaz açıldıktan sonra da kopyalamış olduğun camera.sdm660.so dosyasını yine vendor->lib->hw içerisine atıp değiştirme sorusuna izin vereceksin. Tabiki bu klasöre ulaşmak için cihazın rootlu olması şart...
Hocam cihaz rootlu. Şu anki rom official stable 10.3.2.0 hocam. Anladım hocam teşekkürler yarın deneyeceğim

Oyla:

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff
Konular
26
Persist işe yaramayabilir tincebiz hocamın dediği gibi

Şöyle bir durum var. Persist imajından kaynaklı durumlarda açılmama ya da çalışmama gibi durumlar sabit olmaz. Düzensiz çalışma olur. Yani bi çalışır bakmışın 2 dk sonra çalışmaz. Sensörler de yine aynı düzensiz çalılır. Gcam yüklerken bu yüzden orjinal dosyaların yedek alınması önemli

Oyla:

'AnKeBuT

Cooder
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tunahan
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
t.me/ankebutoff