- Adım
- Batuhan
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 34
Çok teşekkürler resimler çok güzel çekilmiş indiriyorum bende.
Hocam konudaki kamera uygulaması trCamera. Attığınız xml ler ise UltraCVM xml si.Bunu denermisiniz hocam
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkürler hocam karıştırmışım kusura bakmayın aslında xml yüklemeyi bile bilmiyorum yüklemeyi bilen varsa yükler diye konuya ekledim tekrar teşekkürler hocamHocam konudaki kamera uygulaması trCamera. Attığınız xml ler ise UltraCVM xml si.
Doğru xml budur
Teşekkürler hocam karıştırmışım kusura bakmayın aslında xml yüklemeyi bile bilmiyorum yüklemeyi bilen varsa yükler diye konuya ekledim tekrar teşekkürler hocam
Çok teşekkürler hocam ekliyorumBuradaki xml kurulumunu aynı şekilde konuya ekleyebilirsiniz hocam. Klasör isimleri aynıdır.Gcam - [Redmi Note 8 Pro] Google Kamera 7.2.010 - trCamera v5
Merhaba. Redmi Note 8 Pro için çok stabil çalışan bir Google Kamera sürümünü sizlerle paylaşıyorum. YÜKLEME TALİMATI •İndirdiğiniz. apk uzantılı dosyaya tıklayın. •Bilinmeyen kaynaklar uyarısına izin verin. •Yükle butonuna tıklayarak yükleme işlemini tamamlayın. KURULUM SONRASI ÖNERİLEN...forum.miuiturkiye.net
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Redmi Note 8 TrCamera V5 Gcam
Güzel fotoğraflar çekmeyi seviyorsanız kesinlikle denemeniz gereken bir gcam kamera uygulamasıdır.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
1.)İndirdiğiniz.Apk uzantılı dosyaya tıklayın.
2.)Bilinmeyen kaynaklar uyarısına izin verin.
3.)Yükle butonuna tıklayarak yükleme işlemini tamamlayın.
Config kurulumu:
•.xml uzantılı config dosyasını yukarıdan indirin.
•Dosya yöneticisini açarak ana dizine trCamera klasörü oluşturun.
•Bu Gcam klasörünün içine XMLConfigs klasörü oluşturun.
•İndirdiğiniz .xml uzantılı dosyayı XMLConfigs klasörünün içine atın.
•Google Kamera uygulamasını açın.
•Alttaki resimde işaretli olan siyah alana çift tıklayın.
•Açılan pencerede .xml yi seçerek restore butonuna tıklayın.
•İşlem tamamlanmıştır. Yeni ayarlarınızı güle güle kullanın.
Not:>Gece çekimlerinde üst menüyü açarak AWBseçeneğini etkinleştirmek daha güzel renk tonlarını elde etmenize yardımcı olur. Gündüz çekimleri için ise AWBseçeneğini kapatmalısınız.
TrCamera:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Xml Dosyası:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam Tr adı sadece Türkçe değilTr diyor Türkçe değil
Keşke Türkçe dil desteği bulunsaydı paylaşım için teşekkürler ederim güzel uygulamaHocam Tr adı sadece Türkçe değil