Sohbet Gcam nasıl kurabilirim ?

Ferhat07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8 lite
Konular
52
Bir sistem dosyasına kod ekleyerek de yapılıyordu sanırım hocam ama onun için de root gerek tabii :)

Build prop olması lazım dediğiniz onu denemeye çalıştım kingrootla cihazıma root atıp deneyecektim ama root atamadım bir türlü %10 da kalıyordu
Eski cihazım Samsung S3 e 5 ek da atmıştım kingrootla
Ama mi 8 lite güvenlik yaması sağlam sanırım attirtmiyor hayin :)

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Yani bu işlere PC şart diyorsunuz :(
Sadece cihazımla acamazmıyım bu camera2api yi :( başka yöntemi falan yokmu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler hocam da bende PC. Yok belirttigim gibi PC ile olan işlere tembelim bu yüzden
Hocam bir de ben denedim bazı gcamleri ama mi 8 lite için çok da güzel sonuçlar almadım yani yine en uygunu stock kamera sanırım ama mesela mi 8 falan olsa pixellerle bire bir aynı lensi kullandıkları için onda çok güzel sonuçlar alınabilir yani. Diyeceğim o ki mi 8 lite için çok da bir şey fark etmedi benim düşünceme göre hocam

Build prop olması lazım dediğiniz onu denemeye çalıştım kingrootla cihazıma root atıp deneyecektim ama root atamadım bir türlü %10 da kalıyordu
Eski cihazım Samsung S3 e 5 ek da atmıştım kingrootla
Ama mi 8 lite güvenlik yaması sağlam sanırım attirtmiyor hayin :)
Bl kilidini açmadan root atabileceğinizi zannetmiyorum hocam :)

Ferhat07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8 lite
Konular
52
Hocam bir de ben denedim bazı gcamleri ama mi 8 lite için çok da güzel sonuçlar almadım yani yine en uygunu stock kamera sanırım ama mesela mi 8 falan olsa pixellerle bire bir aynı lensi kullandıkları için onda çok güzel sonuçlar alınabilir yani. Diyeceğim o ki mi 8 lite için çok da bir şey fark etmedi benim düşünceme göre hocam

Bl kilidini açmadan root atabileceğinizi zannetmiyorum hocam :)

Hocam gcam candır yine ya sürüm güncelleniyor onda güzel surumlerde vardır belki diye umut ediyorum
Bu arada aynı cihazımı kullanıyoruz yoksa :)

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Hocam gcam candır yine ya sürüm güncelleniyor onda güzel surumlerde vardır belki diye umut ediyorum
Bu arada aynı cihazımı kullanıyoruz yoksa :)
Evet hocam ben de mi 8 lite kullanıyorum :D

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Bende bak buraya yeni üyeyim ve hemen sana kanım ısındı anlamışsındır demekki bak bundanmış sen bana derman ol
Hocam elimden geldiğince yardımcı olayım tabi de elimden ne gelir şüpheli ahahaah :D

Ferhat07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8 lite
Konular
52
Hocam elimden geldiğince yardımcı olayım tabi de elimden ne gelir şüpheli ahahaah :D

Benim şu gcam olayını çözmeye başlasak birde mi 8 lite aynı cihazı kullandigimizdan dolayı seni yaklamisken bir kaç sorum var :) :) miu11 güncellemesini ben geri çektim deli gibi şarj yiyordu ping HD yüksekte takılmaya başladı bu gunc . Den sonra miu10 a tekrar geçtim durum sizdede öylemi birde bu cihaz için güzel bir tema öneriniz varmı kısaca yakışıklı yapalım şu mi 8 liteyi ne gerekliyse :) :)

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Benim şu gcam olayını çözmeye başlasak birde mi 8 lite aynı cihazı kullandigimizdan dolayı seni yaklamisken bir kaç sorum var :) :) miu11 güncellemesini ben geri çektim deli gibi şarj yiyordu ping HD yüksekte takılmaya başladı bu gunc . Den sonra miu10 a tekrar geçtim durum sizdede öylemi birde bu cihaz için güzel bir tema öneriniz varmı kısaca yakışıklı yapalım şu mi 8 liteyi ne gerekliyse :) :)
Hocam instagram falan varsa doğrudan oradan konuşalım isterseniz elimden geldiğince yardımcı olayım :)

Ferhat07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8 lite
Konular
52
Hocam instagram falan varsa doğrudan oradan konuşalım isterseniz elimden geldiğince yardımcı olayım :)
Daha iyi olur hocam :)
Nick= ferhatseen07 profilde beyaz motorun üstünde seni bekliyorum

Üst Alt