Yardım Gcam + config

can_soylu34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Xiaomi M10T Pro
Konular
9
Merhaba ben Xiaomi Mi10T Pro kullanıcısıyım kendi kamerasını begenmedigim için alternatif kamera olarak Gcam kurdum fakat bazı özellikleri kullanıp kullanamayacagım hakkında emin degilim mesela 4k 60 kare ayarını aktifleştirdigimde uygulama atıyor baştan yükleyene kadar video kısmı çalışmıyor bu özelligi config ile halledebiliyor muyuz yoksa sadece Gcam'ın kamerasından mı faydalanabiliyoruz bütün ayarları ile.

emreylm27

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi 9 t
Konular
2
aynen bende denedim Ayni hatayi aliyorum

İ_acrr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 10T Pro 256G
Konular
23
aynen bende denedim Ayni hatayi aliyorum
Adam akıllı randımanlı çalışan gcam bende rastlamadım ya uygulamadan atıyor ya zoom çalışmıyor ya da geniş açı çalışmıyor gece modu vs vs ....

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
dört dörtlük çalışan bir sürüm bulmak zor. Birinde bir şey çalışırken başkasında çalışmıyor. Bu gayet normal. Çünkü bu gcam modları bir cihaz için optimize edilmiyor genel uyumluluk düşünülüyor.
Ayarlar doğru yapılmazsa uygulama çökebilir, kimisinde yapılsa bile çökebilir.

BSG ve trCamera sürümlerini deneyin.Bildiğim kadarıyla ayarları tapıldıktan sonra ikisinde de bir çok şey çalışıyor. Ayrıca config bulmaya çalışın hazır ayarları yapılmış olur böylece.

Bir cihaza tam uyumlu bir mod çıkması 1-1,5 yılı bulabilir ki oda eğer fazla kullanıcısı, takipçisi olursa geliştiriciler biraz üzerine düşerler.

Aşağıdaki dosyaları indirdikten sonra isimlerinin sonundaki .zip ekini silmeniz gerekiyor.

Bsg için bunu deneyin

trcamera için bunu deneyin

Ekli dosyalar

• 4.4.xml.zip
    59 KB · Görüntüleme: 22
  • MI10T-Pro_Tigr_SE_v1.xml.zip
    25,4 KB · Görüntüleme: 19
Üst Alt