Soru GBWhatsapp ve türevlerinin bağlantı sorunu

mmgzlc1998

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Arkadaşlar merhaba.
Redmi Note 7 cihazıma sırasıyla GBWhatsapp, Whatsapp Plus ve WhatsappAero kurdum. Hepsinde bir süre stabil çalışıp sonradan bağlantınız kontrol ediliyor şeklinde bir bildirim yolladı. Telefonum rootsuz, nasıl root atılacağını da bilmiyorum. Bana bu sorunu nasıl çözeceğim konusunda yardımcı olursanız minnettar olurum. Teşekkür ederim herkese, iyi akşamlar.

Hkncng

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Arkadaşlar merhaba.
Redmi Note 7 cihazıma sırasıyla GBWhatsapp, Whatsapp Plus ve WhatsappAero kurdum. Hepsinde bir süre stabil çalışıp sonradan bağlantınız kontrol ediliyor şeklinde bir bildirim yolladı. Telefonum rootsuz, nasıl root atılacağını da bilmiyorum. Bana bu sorunu nasıl çözeceğim konusunda yardımcı olursanız minnettar olurum. Teşekkür ederim herkese, iyi akşamlar.

Hocam root atmak istiyorsanız konu burada.

Oyla:

ilhan24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
mi note 3
Konular
1
Gelen msj karşıya tarafa iletilmedi gibi gözüksün ayarini yaptıysanız bu dediğiniz sorun oluyor

Oyla:

KurtBeyOo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem Efe
Cihazım
Note 10 Pro
Meslek
Özel
Konular
31
Çünkü WhatsApp bir takım düzenleme yoluna girdi. Eski GB WhatsApp olarak kullanıcısı olarak uyarmak isterim kullanırken dikkatli ol eskisi gibi değil direk olarak kullanmış olduğun numara için WhatsApp bir daha kullanamayabilir. Arkadaşım 4 gün önce tamamen WhatsApp'dan engellenen kişi öldü Bildirimlerin geç gelmesi, karşı tarafa yazdığın mesaj video her hangi bir şey ancak WhatsApp uygulaması açık ise gidiyor (= Örnek vermek gerekirse diyelim mesaj yazıp gönderdik ve hemen ekran kitleme yaptınız o mesaj karşı tarafa siz bir dahakine ekran kilit açınca gitmiş oluyor. (= bağlantı vs ile alakası yok sakin ayarlarını ile oynamayın. Ayrıca uygulama içinde çok ince ayarlar mevcut dikkatli olarak uygulayıp yapın

Oyla:

ilhan24

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
mi note 3
Konular
1
nasıl yani detaylı anlatır mısın?
gizliklik yada özel gizlilik diye bölümler var msjlar size gelsede karşıya iletilmedi - okunmadı yada durumu görsenizde gorulmedi gibi gösteriyor . Bunlar seçili olduğunda msjlar size geç geliyor yada geç gidiyor bağlantınız kontrol ediliyor gibi uyarılar veriyor. ( bazende sorunsuz çalısıyor ) üstteki arkadasın sıkıntısı bundan kaynaklı olmalı

Oyla:

patateslilahmacun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ela
Cihazım
infinix hot 8
Konular
0
gizliklik yada özel gizlilik diye bölümler var msjlar size gelsede karşıya iletilmedi - okunmadı yada durumu görsenizde gorulmedi gibi gösteriyor . Bunlar seçili olduğunda msjlar size geç geliyor yada geç gidiyor bağlantınız kontrol ediliyor gibi uyarılar veriyor. ( bazende sorunsuz çalısıyor ) üstteki arkadasın sıkıntısı bundan kaynaklı olmalı
anladım teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt