Yardım Garnet sebeke sorunu.

Hasanklc063

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Redmi13pro plus
Konular
4
Direnç ile yazılım değiştireminin hiçbir alakası yok hocam direnç ile IMEI repair işlemi yapılır cihazda direnç mevcut.
Ekim 2025 de yaptırdım ben 60 dolara.
Peki bl kilidini bu sekilde hic acmayi denedn mi?

fatihsy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
iPhone 15 PM
Konular
40
Peki bl kilidini bu sekilde hic acmayi denedn mi?
BL açabilmek için Çin bölge mi hesabı gerekli bunun içinde Çin vatandaşı gerekiyor Çinli birisini bulamadığımız sürece açılmıyor.

umutphlvnoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
NOTE 12 PRO 5G
Meslek
Siber güvenlik
Konular
29
Çin hesap olusturup deneniz mi tr numarasiyla aciliyor cunku
Yok bootloader açılmaz açılması için tek yöntem jtag ile yeniden çin rom yazılıp çin hesapla başvurmak oda açılır mı belirsiz onu açmak yerine jtag ile hint romu atıp kullanmak daha mantıklı başka yolu şimdilik yok malesef şebeke olmadığı için modem dosyası kaynaklı bootloader açmayı deneyemiyoruz bile şuan cihaz çin cihazı değil de global olsaydı bir şekilde açılırdı yapılırdı da çin cihazlar malesef sıkıntı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok bootloader açılmaz açılması için tek yöntem jtag ile yeniden çin rom yazılıp çin hesapla başvurmak oda açılır mı belirsiz onu açmak yerine jtag ile hint romu atıp kullanmak daha mantıklı başka yolu şimdilik yok malesef şebeke olmadığı için modem dosyası kaynaklı bootloader açmayı deneyemiyoruz bile şuan cihaz çin cihazı değil de global olsaydı bir şekilde açılırdı yapılırdı da çin cihazlar malesef sıkıntı.
Cihaza hyperos3 rom çin ve globale geldi ama tarihleri benim bu hyperos2den daha eski olduğu için kandırma yöntemi ile çin roma geçiş yapamadım hint yada çin romuna yeni güncelleme geldiğinde kandırma yolu ile hyperos3 e güncellemeyi deneyebilirim ama busefer de nvdata hatası verip telefon açılmayacak çünkü direnç işlemli cihaz ama çıkarsa çin yada hindistanda yeni rom belki denerim jtaga götürmeden önce belki açılır.

Son düzenleme:

umutphlvnoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
NOTE 12 PRO 5G
Meslek
Siber güvenlik
Konular
29
O yöntem kapandı artık işe yaramıyor Çin vatandaşı gerekiyor.
Ozaman açılmaz sadece hyperos3 e kandırma ile ücretsiz halledilebilir çıktığında ondada dirençli cihazlar nvdata hatasında kalır yetkili çin hesabı yada jtag ile çin yada hindistan hyperos2 atılırsa anca öyle kullanılır fake rom varsa oda olur çünkü hindistan atınca nfc gidicek çin atınca google servisleri gidicek bildirimler geç düşecek gibi sorunlar olacak en sağlıklısı fake rom olur oda kimde mevcuttur bilmiyorum bulsak bile hangi yöntemle yazıyorlar bu cihazlara fake romu onuda bilmiyorum bilgisi olan varsa fake rom konusunda yazarsa sevinirim.

fatihsy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
iPhone 15 PM
Konular
40
Cihaza hyperos
Ozaman açılmaz sadece hyperos3 e kandırma ile ücretsiz halledilebilir çıktığında ondada dirençli cihazlar nvdata hatasında kalır yetkili çin hesabı yada jtag ile çin yada hindistan hyperos2 atılırsa anca öyle kullanılır fake rom varsa oda olur çünkü hindistan atınca nfc gidicek çin atınca google servisleri gidicek bildirimler geç düşecek gibi sorunlar olacak en sağlıklısı fake rom olur oda kimde mevcuttur bilmiyorum bulsak bile hangi yöntemle yazıyorlar bu cihazlara fake romu onuda bilmiyorum bilgisi olan varsa fake rom konusunda yazarsa sevinirim.
Hyperos 3 geldi güncellemeyi yapmadım sorun çıkar diye. Çin rom fena değil cihazı zaten yedek cihaz olarak kullanıyorum bildirim hiç önemli değil.

seyfionder

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
seyfi
Cihazım
oppo
Konular
2
1500 e jtag yaptirdim okeydir

Üst Alt