Yardım Garip IMEI durumu

exam16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Mi9t
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.3
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar telefon IMEI kapandı sebebi 7 yıl kullanılmamış cihazlar yazıyor neyse tablet gibi kurcalıyorum falan uçak moduna aldım sonra normale döndürdüm telefonun şebeke geldi arama yapıyor şuan ama IMEI sorgulatinca kapalı cihaz diyor ben şaştım kaldım anlamadım birşey anlayan varsa yardımcı olabilirmi beynim durma noktasında cihaz mi9T

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
29 Temmuz 2012 ile 29 Temmuz 2019 arasında (7yıl) hiç bir şekilde sinyal vermemiş cihazların imei nolarını BTK sistemden siliyor.

Sizde şu an sıkıntı yok ise kullanmaya devam edin...

Oyla:

exam16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Mi9t
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
29 Temmuz 2012 ile 29 Temmuz 2019 arasında (7yıl) hiç bir şekilde sinyal vermemiş cihazların imei nolarını BTK sistemden siliyor.

Sizde şu an sıkıntı yok ise kullanmaya devam edin...
Sıkıntı su zaten kapalı olan bir IMEI ama arama yapıp mesaj atıyor bu mümkünmü yani

Oyla:

chnyldz03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
cihan
Cihazım
mi 9t
Konular
7
şebeke giderse yeni imei atılır bu sorunun çözümü basit

Oyla:

exam16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Mi9t
Konular
7
Burası Türkiye, herşey mümkün. drunk~~haha--haha--haha--
Vallahi beynim durdu kapatıp açsam gider gibide denemek istemiyorum bu bir bug durumu olabilirmi acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şebeke giderse yeni imei atılır bu sorunun çözümü basit
Dostum bende biliyorum onuda anlatmak istediğim btk tarafından kapatıldı benim kullandım IMEI e devlette Öle gözüküyor ve şebeke zaten gitmişti ben uçak modunu aç kapa yaptım şebeke geldi kapatılan bir IMEI nasıl sinyal alıyor onu anlamadım normalde mümkün değil böyle birsey

Oyla:

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
Vallahi beynim durdu kapatıp açsam gider gibide denemek istemiyorum bu bir bug durumu olabilirmi acaba
Kendiniz tamirini yapabiliyorsanız sıkıntı yok, başka bir imei kullanın, imei generator ile oluşturup dört ay kullanın vs. vs. Olmadık bir yerde gider şebeke can sıkıcı olur.

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Sıkıntı su zaten kapalı olan bir IMEI ama arama yapıp mesaj atıyor bu mümkünmü yani
Hani bazen bir faturayı ödersiniz de, sistemde halen borçlu görünürsünüz ama hizmetten faydalanmaya devam edersiniz, sanırım benzer bir durum.Kullandığınız Operatör ile BTK dataları arasında güncellenme farkı olabilir.

Oyla:

exam16

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut
Cihazım
Mi9t
Konular
7
Kendiniz tamirini yapabiliyorsanız sıkıntı yok, başka bir imei kullanın, imei generator ile oluşturup dört ay kullanın vs. vs. Olmadık bir yerde gider şebeke can sıkıcı olur.
Bugün öyle oldu can sıktı bende işteyim suan eve gidince hallederim dedimde böyle bir durum olunca sok oldum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hani bazen bir faturayı ödersiniz de, sistemde halen borçlu görünürsünüz ama hizmetten faydalanmaya devam edersiniz, sanırım benzer bir durum.Kullandığınız Operatör ile BTK dataları arasında güncellenme farkı olabilir.
Sanmıyorum çünkü zaten gitmişti IMEI defalarca res attım telefona gelmedi deneye donusturucem bakalım ne kadar süre açık kalıcak IMEI kapatılan cihaz çok merak ediyorum

Oyla:

sincerelym

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alpaslan
Cihazım
Mi 9T
Konular
6
Bugün öyle oldu can sıktı bende işteyim suan eve gidince hallederim dedimde böyle bir durum olunca sok oldum
O zaman şunu tavsiye edebilirim naçizane, efs yedeğinizi alın twrp den, sonra yeniden tamirini yapın ve bununda efs yedeği alın sonra bu hortlayan imei olan efs yedeğini yükleyin derim.

Oyla:
Üst Alt