Xiaomi.eu kuranlar genelde zaten globalin birdaha yüzüne bakmıyor
Malesef bootloader kilidinin açık olması lazım.
redmi note 8 global 11.0.8 kullanıyorum Garantiye zarar vermeden beta romu veya her hangi bir rom yüklemek mümkün mü ota gibi veya sürüm düşürmek
hocam bunların ek özellikleri oluyor yanlış bilmiyorsam ultra pil tasarufu gibi normal sürüm aşırı derece pil harcıyor farklı romlar denemeye çalışıyorum birde google mesajlar yerine kendi mesaj uygulamasını kullamak istiyorum rom değişimi olmandan münkün olmuyor galibaBetaya geçişte bl açılmasına gerek yok.
Hocam, beta rom çince. Buna geçip napacaksınız ? Global beta sürümü artık yok, sadece çin betası var. Global rom,hindistan rom, endonezya rom bunların arasında geçiş için bl açmanıza gerek yok.
Ama eu rom mi room gibi romlar kuracaksanız bl açmanız şart
Mümkün olmuyor kardeşim bende de Global vardı benim cihaz için Endonezya ve Hindistan ROM'u olmayınca Custom ROM kurdum git garantiyi boz sen de Xiaomi.Eu kur telefon IMEI kayıtlı olduktan sonra gönlün rahat olsun hem garanti dedikleri şey müşteriyi soymaktan çaresiz bırakmaktan başka bir şey değilhocam bunların ek özellikleri oluyor yanlış bilmiyorsam ultra pil tasarufu gibi normal sürüm aşırı derece pil harcıyor farklı romlar denemeye çalışıyorum birde google mesajlar yerine kendi mesaj uygulamasını kullamak istiyorum rom değişimi olmandan münkün olmuyor galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan kullandığım rom global 11.0.8
hocam hiç bir bilgim yok kurlumda yardımcı olur musunuz bozuyum olmazsa bende yapacak bir şey kalmadı başkaMümkün olmuyor kardeşim bende de Global vardı benim cihaz için Endonezya ve Hindistan ROM'u olmayınca Custom ROM kurdum git garantiyi boz sen de Xiaomi.Eu kur telefon IMEI kayıtlı olduktan sonra gönlün rahat olsun hem garanti dedikleri şey müşteriyi soymaktan çaresiz bırakmaktan başka bir şey değil
Bak kardeşim annemde de Redmi Note 8 var müsait vakitte ben de ROM değişikliği yapacam hem farklı ROM'lar daha iyi performans verebiliyor mesela akıcılık olarak, pil ömrü olarak ve daha fazlası... Endonezya veya Xiaomi.Eu kur sana tavsiyem bu, hem Stock ve hem Custom'un en iyilerini önerdimhocam hiç bir bilgim yok kurlumda yardımcı olur musunuz bozuyum olmazsa bende yapacak bir şey kalmadı başka
hocam kurulumda yardımcı olma şansınız var mı forumda konu var mı? ve bekleme süresini beklemek zorunda mıyım süre gibi bir şey var galiba.Garantilik bir durum olduğunda global roma dönülüp bl kapatılabilir. Bundan sonrasını servisin araştıracağını sanmıyorum.
Hocam eğer telefon delta garantili ise garanti dışı kalmaz. Ancak delta garantili olmasa bile servislik bir durum olduğunda bl kapatıp gönderebilirsiniz. Hiç kimse bir şey anlamazMedyaları görmek için kayıt olmalısınızhocam bu videoda olduğu gibi rom kurulumu yaparsam garantim gider mi 4 ay önce telefonu aldım ama orjinal romu çok berbart...