Soru Garantiye girer mi?

• Konbuyu başlatan kylt
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 8
  • Görüntüleme 328

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu beta 20.3.12
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Herkesin başına gelen aynı Corona gibi yayılan ghost screen sorunu benimde basima geldi başıma geldi fakat bl kilidini açtıktan sonra geldi..

Ekrandaki yanığın bl kilidi ile alakasız olması nedeni ile garanti kapsamına alırlar mı? Veya kapatıp göndersek? Yardımlarınızi bekliyorum

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Herkesin başına gelen aynı Corona gibi yayılan ghost screen sorunu benimde basima geldi başıma geldi fakat bl kilidini açtıktan sonra geldi..

Ekrandaki yanığın bl kilidi ile alakasız olması nedeni ile garanti kapsamına alırlar mı? Veya kapatıp göndersek? Yardımlarınızi bekliyorum
Dediğiniz gibi Ghost screen'in BL kilidi ile alakası yok ama bahane edebilirler. Garantiniz hangi servisten? BL kapatıp göndererek şansınızı deneyin bence.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Bu konuya göz atabilirsiniz. #23

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğiniz gibi Ghost screen'in BL kilidi ile alakası yok ama bahane edebilirler. Garantiniz hangi servisten? BL kapatıp göndererek şansınızı deneyin bence.
Evofone hocam eğer kabul etmezler ise tüketici haklarna basvurmanin yararı olur mu
Bir de göndermem geri gelmesi vs kaç gün sürer

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Ottoman Hocamın linkini verdiği konunun son sayfalarına bir göz atın isterseniz.
Cihazım geldi ekran değişti on numara olmuş nasıl gönderdiysem öyle geldi korkuyodum göndermeye. Evofone çağrı merkezi kvk ya 1000basar hem kibar hemde ulaşabiliyorsunuz güzel işçilik ben memnunum
BL kilidinden bahsedilmiyor ama.
Cihazın geri dönüsü 15-20 gün sürer en azından. Yasal olarak 30 iş günü hakları var biliyorum.

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Hocam artı olarak şöyle bir durum var ben derpfestte idim onda hiç bir sorun yoktu MIUI geçtim yine ghost oldu MIUI da oluyor bu durum

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
BL kilidinin açılması sisteme müdahale olduğu için daha sonra kapatılsa dahi bir şekilde tespit edilerek cihazın garanti dışı bırakıldığını biliyorum. En azından KVK tarafında böyle...
Evofone nasıl bir işlem yapar kestirmek güç.

Oyla:

MarcoPasha

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Hocam artı olarak şöyle bir durum var ben derpfestte idim onda hiç bir sorun yoktu MIUI geçtim yine ghost oldu MIUI da oluyor bu durum
Hocam yazılımsal olarak çözümlerin olduğunu belirten konular görmüştüm daha önce. Belki MIUI ayarları etki ediyor olabilir, o konuda bir bilgim yok ama bu bir donanım sorunu diye biliyorum.

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Oxygen Roma geri dönüp sonuçları ileteceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yazılımsal olarak çözümlerin olduğunu belirten konular görmüştüm daha önce. Belki MIUI ayarları etki ediyor olabilir, o konuda bir bilgim yok ama bu bir donanım sorunu diye biliyorum.
Hocam ben bu sorunu defalarca yaşadım hepside miui da oldu mesela örnek vermek gerekirse 45 dk önce derpfest romda idim bus sim oynarken falan hiç bir iz yoktu şimdi eu geçtim bus sime bi girdim pil izi orda duruyor

Önceden de oxygenden revosa geçince başıma gelmişti dediğiniz gibi play storedan ghost screen uygulaması ile çözdüm benim amacım kalıcı olmaması yani bunu garantiye veremeyeceğimiz ortada ekran desen 400tlden başlıyor
benim bunu yazılımsal da olsa bir şekilde çözmem lazım gerekirse bir daha miui dönmem bakalım şimdi oxygen flaşlıyorum yazacağım dediğim gibi onda da olursa artık geçmiş olsun :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oxygene geçmem ile birlikte ghost screen düzeldi

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt