Soru Garantiye girer mi

emiramarick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Poco x3 gt
Konular
31
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 13.0.2
Telefon Modeli
Poco X3 gt
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar poco X3 GT kullanan birisi olarak batarya performansindan hoşnut değildim bugün mesela 4 saat 50 dk kullanmışım %15 %20 parlaklikda kullanıyorum çoğu batarya ayarı yapılı cihaz ısınmıyor 60 Hz de kullanıyorum ama 5 saatte yarı şarjı gitmiş internette 70 dk Instagram 9 şarj götürdüğünü söyleyenler var ve onları doğrulayanlarda telefonda ek olarak garanti kapsamına girer mi bilmiyorum ama mAh değerlerini yanlış gösterme var 1 saat wild rift oynadım en düşük ayarlar game turbo kapalı 33 mAh gitti gözüküyor eğer bunu yetkili servise belirtirsem yapabilirler mi ? (Cihazım root vs hiçbir şeyi görmedi 2 yıl poco Türkiye Garantili)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-07-24-21-51-26-071_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-07-24-21-51-26-071_com.miui.securitycenter.jpg
    253,9 KB · Görüntüleme: 19

Ayduyd123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
FEDERICO
Cihazım
Galaxy Note 10+
Konular
3
%51 şarj ile 4 saat 45dk ekran süresi bence oldukça iyi gözüküyor, diğer kullanıcılar biraz abartıyor olabilir, bence servise verseniz işlem görmez.

Oyla:

emiramarick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Poco x3 gt
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
%51 şarj ile 4 saat 45dk ekran süresi bence oldukça iyi gözüküyor, diğer kullanıcılar biraz abartıyor olabilir, bence servise verseniz işlem görmez.
Hocam bataryayı geçtim bu mAh göstermedeki hata yazılımsal olduğu için yaparlarmi bilmiyorum şimdi düşününce 9 saat bir ekran süresi 2 yıla 4 e 5 e düşer mi kuşkudayim uzun süreli kullanım için almıştım 9. Sınıfa geçtim üniversitesiye gecesiye kadar telefon almayı düşün muyorum umarım batarya performansı düşmez

Oyla:

olytncl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Cihazım
14 Ultra-Mi10
Konular
1
Hocam bataryayı geçtim bu mAh göstermedeki hata yazılımsal olduğu için yaparlarmi bilmiyorum şimdi düşününce 9 saat bir ekran süresi 2 yıla 4 e 5 e düşer mi kuşkudayim uzun süreli kullanım için almıştım 9. Sınıfa geçtim üniversitesiye gecesiye kadar telefon almayı düşün muyorum umarım batarya performansı düşmez
Kardesim kullandigin ilk cep telefonumu bu cihaz ?

21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Ekran süreleri gayet normal. Servis sadece yazılım yükler geri gönderir. 1-2 sene sonra bataryayı değiştirirsiniz mis gibi götürür lise sona kadar.

Oyla:

emiramarick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Poco x3 gt
Konular
31
Kardesim kullandigin ilk cep telefonumu bu cihaz ?

21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayır hocam şarj 50 olunca aklıma geldi foruma gireyim dedim, bugün ki ekran süremi paylaşayim isterseniz 60 Hz + en düşük parlaklık pil tasarrufu vs açık sonuç 3 saat 50 dk = %50 şarj... (Bluetooth, konum ve hiçbir şarj tüketecek şey açık değil)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran süreleri gayet normal. Servis sadece yazılım yükler geri gönderir. 1-2 sene sonra bataryayı değiştirirsiniz mis gibi götürür lise sona kadar.
Hocam 120 Hz de kullanmıyorum parlaklığı açmıyorum her gün farklı değer veriyor cihaz şarjda hiç oynamıyorum orijinal şarj aleti kullanıyorum 4 ay önce yapılan testler 120 Hz %50 parlaklıkda yapılıyor ama aynı değerleri zar zor alıyorum birde cihazları 1 saat kamera o bu yapıyorlar cihazlarda ısınıyor ona rağmen bu 36 derece bataryalı cihazım aynı değeri bile alamıyor..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-07-25-20-32-16-918_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2022-07-25-20-32-16-918_com.miui.securitycenter.jpg
    266,7 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
Oyla:

olytncl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Cihazım
14 Ultra-Mi10
Konular
1
Hayır hocam şarj 50 olunca aklıma geldi foruma gireyim dedim, bugün ki ekran süremi paylaşayim isterseniz 60 Hz + en düşük parlaklık pil tasarrufu vs açık sonuç 3 saat 50 dk = %50 şarj... (Bluetooth, konum ve hiçbir şarj tüketecek şey açık değil)

Hocam 120 Hz de kullanmıyorum parlaklığı açmıyorum her gün farklı değer veriyor cihaz şarjda hiç oynamıyorum orijinal şarj aleti kullanıyorum 4 ay önce yapılan testler 120 Hz %50 parlaklıkda yapılıyor ama aynı değerleri zar zor alıyorum birde cihazları 1 saat kamera o bu yapıyorlar cihazlarda ısınıyor ona rağmen bu 36 derece bataryalı cihazım aynı değeri bile alamıyor..
Kardeşim o test bu test adı üstünde sentetik testlere takılma keyfini çıkar cihazın :) En kötü 2 sene içerisinde bataryayı değiştirir devam edersin telefona güle güle kullan :)

Oyla:

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32

Şebeken 2 diş çekiyor ilk fotoğraftada 3 diş, anlaşılan cihazı şebekenin zayıf olduğu bir yerde kullanıyorsunuz ve vowifi de açık görünmüyor, bu durumda şebeke daha güçlü sinyal yakalayabilmek için deli gibi pil harcar sorununuz tamamen bundan kaynaklı. %100 şarj edip uçak modu + wifi açık deneyin veya şebekenin 4.5g full çektiği bir yerde deneyin ekran süresinde farkedilir seviyede artış olacaktır. Ayrıca %50 şarj ile 1 saat oyun oynanmasına rağmen 4 bucuk saat ekran süresi gayet normal diye düşünüyorum

Oyla:

emiramarick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Poco x3 gt
Konular
31
Şebeken 2 diş çekiyor ilk fotoğraftada 3 diş, anlaşılan cihazı şebekenin zayıf olduğu bir yerde kullanıyorsunuz ve vowifi de açık görünmüyor, bu durumda şebeke daha güçlü sinyal yakalayabilmek için deli gibi pil harcar sorununuz tamamen bundan kaynaklı. %100 şarj edip uçak modu + wifi açık deneyin veya şebekenin 4.5g full çektiği bir yerde deneyin ekran süresinde farkedilir seviyede artış olacaktır. Ayrıca %50 şarj ile 1 saat oyun oynanmasına rağmen 4 bucuk saat ekran süresi gayet normal diye düşünüyorum
Hocam ben apartmanda yaşıyorum eski telefonumda evimizde olan 2 çeşit olan 2.5g ve 5gnin sadece 2.5gsi vardı şimdi ben telefon 5g diye 5g olan wifi ile kullanıyordum 2.5 a geçtim şuan bu durumda daha iyi bir mi performans alırım eğer dediğiniz gibiyse çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun

Ekli dosyalar

• IMG_20220726_115658.jpg
    IMG_20220726_115658.jpg
    15,3 KB · Görüntüleme: 4
Oyla:

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Olay telefonun full çekmemesi hocam. Benim evde 2 diş çekiyor şarjı daha çabuk bitiyor, yazlıkta full çekiyor batarya daha uzun dayanıyor.

Oyla:
Üst Alt