Yardım Garantisiz Mi 9T alınır mı?

metin55k

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
mi 8
Konular
42
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu rom
Telefon Modeli
Mi8 Lite
Bootloader Kilidi
Açık
Evet arkadaşlar şuanki cihazımdan mi 9t geçmeyi düşünüyorum. Açıkcası böyle birşeye gerek yok ama hem aileden birinin telefon açığını kapatıp hemde üst modele terfi etmek benim için iyi bir fırsat ama malum yollarla imei repair yaptırıp sorunsuz kullanan arkadaşlar bir kaç yorum yapabilirse sevinirim. Bu arada renk seçeneklerini anketten işaretlerseniz sevinirim.

Son olarak garantisiz telefona bulaşma diyenler hangi cihazı önerir 2000 bandında aklımda Realme veya Note 7 var.

K_Sevil01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
kaan
Cihazım
Poco x2
Meslek
Ogretmen
Konular
0
k20 pro ile mi 9t arasında kararsız kaldım, benim için ağır çekim videoları önemli ikiside 960 fps ama aralarında kalite farkı olur mu. işlemcinin ağır çekim üzerinde etkisi var mı. eğer ikisi de eşitse mi 9t alcam. yardımcı olursanız sevinirim.

Oyla:

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
IMEI değiştirilen cihazların akıbeti meçhul hâlâ. Sorun kısmına gelirsek Mi 9t sorunlu demeyin lütfen, öyle çok matah sorunlar görmedim. Kendim de kullanıyorum bir arıza yaşamadım hiç. Çok kurcalayınca stabilizasyonu kaybetmesi ise sorun değil cihazın dinamiklerinin zorlanmasıdır bence. Renk seçeneğine gelirsek ben aldığım zaman kırmızısı Türkiye'ye gelmemişti. Hep içimde kalmıştı ancak bir kaç gün önce kırmızıyı gördüm ve iyi ki mavi almışım dedim. Mavinin kasadaki dağılımına göre kırmızı çok daha sönük kalıyor. Tercihim mavi yönünde angel~~

Oyla:

Mmt-Zyn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
Bilgisayar Program
Konular
5
Tabikide herkesin kişisel düşüncesi farklı ama ven garantisiz ürün almam. Çnkü bı sıkıntı olduğunda teslim ederim onlar düşünsün. Ben değil.

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Valla ben garantisiz aldım 9 aydır kullanıyorum Allah'a şükür bir şey olmadı telefonuma. Çizik dahi bile yok sıfır gibi.

Oyla:

Mmt-Zyn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
Bilgisayar Program
Konular
5
Valla ben garantisiz aldım 9 aydır kullanıyorum Allah'a şükür bir şey olmadı telefonuma. Çizik dahi bile yok sıfır gibi.
Doğrudur hocam. Bu elektronik işi şans işi. Garantili diye ilk açtığında arızalı olmayacak değil ya. İlk açılımda arızalı olanlar bile denk geliyor.

Oyla:
Üst Alt