Soru Garantisiz Cihaz alınır mı?

Xiaomi Mi5™

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mavi
Cihazım
Blue Whale
Konular
17
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Bilmiyorum
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, sizce alınır mı? Açıkçası 1000TL fazla vermektense garantisiz şuan daha mantıklı duruyor gibi. Garantisiz güvenilir cihaz satan kişiler var, referanslar vb de mevcut. Bazıları adrese vb de davet ediyor. Benimde içim rahat oluyor, sizce? Bu arada cihazları hindistan cihazı, yani global rom kurabilir miyim? Global cihazlardan farkları varmıdır?

Mi&me

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Huseyin
Cihazım
12pro+
Konular
3
3. Xiaomi cihazım şuan note 8 kullanıyorum gayet memnunum globalden Endonezya rom a geçtim tadından yenmiyor

Oyla:

kanguncesi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Volkan
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
4
açıkcası alınır ben aldım hemde 8 tane 6 tanesi firmamıza aldım şirket hatları olarak note 8 kendime şirket hattı olarak note 10 pro aldım eşime de şirket telefonu olarak mi9t aldık hiç birinde şuan sorun yok tek dikkat ettiğim husus imei repair olayını ben yaptırdım özel imeiler getirerek işi sağlama almak adına

Note 10 Pro cihazımada miroom kurdum mis gibi akıyor telefon

Oyla:

berkanbey123

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkan
Cihazım
Xiaomi
Konular
3
Garantisiz cihaz alınır mı sorusuna gelirsek alınır ama nereden alındığı çok önemli 2.ci el değilde güvenilir ufak mağazalardan alınır.

Oyla:

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Şu ortamda garantili cihaz almak mantıksız zaten. Yüzde 1 kültür vergisi bile geldi. En güzeli garantisiz almak. Hayır bide neye garanti varki? Kutudan çıkarınca yazılımsal donanımsal arıza varsa ona var. 1 hafta sonra bi arızasını keşfetsen servise gönderiyorlar. Öyle bire bir değişim falanda yok artık. En güzeli güvenilir satıcıdan al.

Oyla:
Üst Alt