Soru Garantili mi alınmalı?

SCALETTA

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Hasan
Cihazım
Galaxy Note 3
Konular
3
2-3 Gün içinde Mi9 T Pro alacağım da 64 Gb lısı 3800 lira en düşük ama garantisiz olanları 128 gb olmasına rağmen 3000 lira filan ne yapmalıyım? (Telefondan pek anlamam)

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Telefona vericem parayı anlasam zaten telefon işlerinden soru sormam

Tamam hocam polemiğe gerek yok.. Bakın arkadaş kısa zaman önce almış ve öneride bulunmuş onları değerlendirin. Tek konu altında onlarca soru sorabilirsiniz.

Benim nacizane tavsiye 1500 tl fazladan garanti için vermeyin, 2500 tl ye güvenilir satıcılar mevcut. Garantisiz alıp 4 ay sim 1 için 4 ay da sim 2 için toplam da 8 ay yasal olarak kullanma hakkınız var. 8 ay sonunda da kim öle kim kala o zamana kadar imei yasası da imei repair işide belli olur.

Oyla:

NikolaiSe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Mi 14 Ultra
Meslek
Web Developer
Konular
8
Bir kere garantisiz alacaksanız takas gibi satışlarda üstüne bir hayli para eklemeniz gerekir diğer bir yandan telefon kırılırsa falanlar filanlar olursa muhattabınız Xiaomi Delta felan değil direkt telefoncular olacak ki onlarda bir ekranı 300'e yapıyorlar aklında bunlar bulunmalı.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Bir kere garantisiz alacaksanız takas gibi satışlarda üstüne bir hayli para eklemeniz gerekir diğer bir yandan telefon kırılırsa falanlar filanlar olursa muhattabınız Xiaomi Delta felan değil direkt telefoncular olacak ki onlarda bir ekranı 300'e yapıyorlar aklında bunlar bulunmalı.
Telefon kullanıcı hatası sonucu kırılır hocam, o zaman da delta yada başka servis yine ücret alır.. Kaldı ki onlarda 100 liraya değiştirmez bence ekranı :)

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Son zamanlarda çıkan cihazlarda bir çok sorun duyuyoruz ekran değişimi, komple değişim gibi durumlarda garanti çok işe yarıyor. Ama garantisiz alırsanız ve ekranında falan bir kaç ay sonra sıkıntı çıkarsa cebinizden karşılayacaksınız. Öyle bir durumda da belkide garantili telefon parasından daha çok paranız gidecek.

Oyla:

NikolaiSe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sedat
Cihazım
Mi 14 Ultra
Meslek
Web Developer
Konular
8
Telefon kullanıcı hatası sonucu kırılır hocam, o zaman da delta yada başka servis yine ücret alır.. Kaldı ki onlarda 100 liraya değiştirmez bence ekranı :)

Eğer ki onlarda alıp değiştiriyorsa problem yok tabii daha fazla fiyata değiştirecekler. Bunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu, teşekkürler hocam.

Oyla:

alperknkc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
5
Geçen cuma günü Bluetooth kulaklık kampanyasıyla 4300₺'ye 128Gb olanını aldım Mi Store'den. Sık telefon değiştiren birisi değilim o yüzden kafam rahat etsin istedim

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Geçen cuma günü Bluetooth kulaklık kampanyasıyla 4300₺'ye 128Gb olanını aldım Mi Store'den. Sık telefon değiştiren birisi değilim o yüzden kafam rahat etsin istedim

Hayırlı olsun. Model nedir hocam ?

Oyla:

Erdinçer

Xiaomi Mi Max 2™
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferdi
Cihazım
Mi Max 2
Konular
90

Hayırlı olsun hocam güzel günler de kullanın inşaallah...

Oyla:
Üst Alt