donanımhaberde mi5 in garantisiz + imeisiz olarak semersin bi parti getireceği konuşulıuyor hidden da bunu doğrulamış oldu ama sene başından beridir ta şubattan beri mi5in çıkışı zaten 1 ay gecikti sonra bi daha ertelendi falan daha sonra piyasaya çıktı bu sefer semers ve miuitr içimize umut pompaladı bunun olayı bu kadar basit sadece ortaya ağustos diye bir dedikodu çıkardılar garantili gelmesi için çalışıyoruz demekten başka hiç birşey demediler arka planda ne yaptılar bilmiyorum ama 1350 liradan beyaz 32gb mi5i garantisiz imeisiz getirmek sanki potansiyel müşteri kitlesi üzerinde tespit yapmak ve daha sonra garantililer gelince de olası stok durumunun ne kadar sürede eriyeceğini tahmin etmek amacıyla yaptıklarını düşünüyorum yoksa aynı modeli aynı rengi sahibinden de imei kayıtlı alabilirsin şu an hem de 100 liraya yakın da cebine kalır
başta dediğim gibi sadece umut pompaladılar ve bundan yararlanmak için önce ucunu gösteriyorlar garantisiz imeisiz model getiriyorlar bunda fiyatın hiç bir önemi yok ne kadar sürede bu getirdikleri partinin biteceğinden garantililerin hangi fiyattan ne kadar srede biteceğine ve garantililerin ikinci partisine hazırlık yapıyorlar..
açıklama yapmamakta da direniyorlar biz de insan evladıyız sonuçta
ağustostan önce mi sonra mı ?
Farklı modeller farklı zamanlarda gelir mi ?
haziran sonu temmuz ortası gibi garantililer gelse iyi olur
forumda bangır bangır bağırıyorum siz bu telefonu getirdiğiniz zaman hiç bi albenisi kalmayacak sokaktaki immet dayıya bile bu telefonu satabilecek zamandayız şu an ama ağustos gibi falan gelirse eğer diğer markalar daha iyi garanti servisiyle daha iyi fiyattan yeni modellerini ya duyuracaklar ya da g5 s7 vs gibi modeller ucuzlayacak.
anlamak güç ve hiç bir açıklama gelmediği sürece insanların benim gibi şüphelenmesi normal ve olağan
en azından iki kelam edin..
o da yok
hayırlı sahurlar beyler