Diğer Garantili Cihaz Ücretli Tamirde 20 Günü Geçti

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 10 global
Telefon Modeli
mi note 3
Bootloader Kilidi
Açık
arkadaşlar garantili xiaomi cihazım ekran kırıldığı için ücretli tamire gönderildi. 20 günüde geçti neredeyse 1 ay olacak. Ücretli tamir durumunda ücret iadesi için şikayette bulunabiliyor muyuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bi kaç bişey buldum :D

Son düzenleme:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
20 işgününü geçtiğinde ücret iadesi veya değişim hakkınız doğar hocam. Eğer 20 işgününü geçmiş ise direk satıcı ile iletişime geçerek talebinizi iletebilirsiniz.
bugün kargo hariç 20. gün halada ses yok geçen hafta aradılar en son bu hafta içinde göndereceğiz diye dediğiniz gibi yapalım o zaman. aslında tereddütüm bl kilidi açık olması idi ama durumda cihaz garantide gözüküyor

Oyla:

Qwertytr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerem
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
12
bugün kargo hariç 20. gün halada ses yok geçen hafta aradılar en son bu hafta içinde göndereceğiz diye dediğiniz gibi yapalım o zaman. aslında tereddütüm bl kilidi açık olması idi ama durumda cihaz garantide gözüküyor
20 iş günü 1 ay yapar ve kargoda kalan süre bu süre içinde sayılmaz

Oyla:

anhtrc1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
8.0
Cihazım
mi 9t
Konular
4
Geçenlerde kvk ya cihazı gönderdim xiaomi için 40 iş günü dediler 50-55 gün sonra ücretini iade ettiler

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Ek olarak;
Hocam aşağıdaki yönetmeliğe göz atmanı yeterli sanırım.

Oyla:

besiktaslikrmz

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Şafak
Cihazım
Mi9T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
10
Hocam 20 iş günü (resmi mevzuata göre resmi tatiller, bayramlar, pazar günleri, 1 Mayıs ve yılbaşı günleri haricinde) içerisinde eğer cihaz size ulaşmadı ise size birkaç hak tanınıyor. Bu arada 20 iş günü cihazın servise giriş yaptığı andan itibaren başlar. Servise faturanız ile birlikte gider iseniz aldığınız fiyatın aynısı iade alma hakkınız var, haricen cihazı eğer imkan varsa misli veya üstü ile değiştirme hakkınız var. Bu iki hak en önemli haklarınız. Tabi bu arada malum yerler müşteri memnuniyeti nedir, medeniyet nedir, bilmedikleri için zorluk çıkartabilirler. Forumda ilgili konular mevcut. Bu durumda Tüketici Hakem Heyetine veya Mahkemesine başvurabilirsiniz.

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam 20 iş günü (resmi mevzuata göre resmi tatiller, bayramlar, pazar günleri, 1 Mayıs ve yılbaşı günleri haricinde) içerisinde eğer cihaz size ulaşmadı ise size birkaç hak tanınıyor. Bu arada 20 iş günü cihazın servise giriş yaptığı andan itibaren başlar. Servise faturanız ile birlikte gider iseniz aldığınız fiyatın aynısı iade alma hakkınız var, haricen cihazı eğer imkan varsa misli veya üstü ile değiştirme hakkınız var. Bu iki hak en önemli haklarınız. Tabi bu arada malum yerler müşteri memnuniyeti nedir, medeniyet nedir, bilmedikleri için zorluk çıkartabilirler. Forumda ilgili konular mevcut. Bu durumda Tüketici Hakem Heyetine veya Mahkemesine başvurabilirsiniz.
Zorluk çıkacaktır. Illakı sagolun bilgılendırme için

Ek olarak;
Hocam aşağıdaki yönetmeliğe göz atmanı yeterli sanırım.
Buna bakmamıstım tuketıcı hakları ıle ılgılı kanuna bakmıstım sadece 1 saat felan aratırıp ınceledım aksam bunada bakayım. Telefon benım adıma ama abım kullanıyo ugrasırım derse söylerim ben yada kendisi takıbını yaparız artık :)

20 ıs gününde cumartesı gecerlımı acaba? Sonuçta garanti servıslerı cumarteso gunlerıde acık

Oyla:

Muaddib1789

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hdndn
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
9
Zorluk çıkacaktır. Illakı sagolun bilgılendırme için

Buna bakmamıstım tuketıcı hakları ıle ılgılı kanuna bakmıstım sadece 1 saat felan aratırıp ınceledım aksam bunada bakayım. Telefon benım adıma ama abım kullanıyo ugrasırım derse söylerim ben yada kendisi takıbını yaparız artık :)

20 ıs gününde cumartesı gecerlımı acaba? Sonuçta garanti servıslerı cumarteso gunlerıde acık
Cumartesi günleri de iş gününden sayılıyor. Pazar tatil sadece.

Oyla:
Üst Alt