Yardım Garanti Karmaşası Ve Rom Hakkında Bilgi Alma!

Awarahoon82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Engin
Cihazım
Mia1
Konular
9
Öncelikle selamlar arkadaşlar.Netten note 12 pro 5g telefon aldım.Garanti karmaşası şöyle kvk garantili aldım.Normalde kvk garantili olmuyormuş bu telefonlar ama ilk aldığımda kvk sitesinden kontrol ettim vardı.ALLAH tan ekran fotosu aldım.Telefona HyperOS güncellemesi gelmeyince telefonculara danıştım sahte rom yüklü olabilir dediler ama kvk garantisi olmaz dediler.Tekrar kontrol edeyim dedim kvk sitesinden aradan 15 gün geçtikten sonra ne hikmetse kvk garantisi silindi.Bende kvkya mail çekip bu saçmalık nedir diye sorunca garantiyi kabul edip telefonu gönderin dediler.Telefon güncellemelerini sorunsuz almak için ve telefonun düzgün çalışması için hangi rom önerirsiniz ? Birde resim paylaştım şuan hangi rom yüklü acaba düzgün sağlam bir rommu yüklü bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.İyi Çalışmalar.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-10-23-03-29-50-229_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2024-10-23-03-29-50-229_com.android.settings.jpg
    233,4 KB · Görüntüleme: 44

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
sahte rom yüklü bence birşey merak ediyorum
Telefon hakkında
Tüm özellikler
Çekirdek sürümüne arka arkaya 6-7 defa tıklayın sonra check version info sonra aşağıda hardware version yazıyor, orası yeşil ise direnç işlemi yapılmamış bence o cihazda p1 veya benzer birşey yazıyor

Awarahoon82

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Engin
Cihazım
Mia1
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sahte rom yüklü bence birşey merak ediyorum
Telefon hakkında
Tüm özellikler
Çekirdek sürümüne arka arkaya 6-7 defa tıklayın sonra check version info sonra aşağıda hardware version yazıyor, orası yeşil ise direnç işlemi yapılmamış bence o cihazda p1 veya benzer birşey yazıyor
Aynen Yeşil Renk

Kumpir123

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ebubekir
Cihazım
Redmi Note 12
Konular
1
Telefon hakkında > MIUI sürüm > yenilikler. Dediğiniz zaman bilgi veriyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

peki telefonun arka kapagında ce çöp kutusu gibi logolar mevcut mu ?
Benim cihaz direnç kayıt yapıldı ve sürüm düşürülmüş işlemde. Bootloader kilidi şu an açılmıyor nasıl yükseltebilirim bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Üst Alt