Çözüldü Garanti hakkında

FurkanSaruman

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi 5
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu rom
Telefon Modeli
Redmi not 7
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba telefonumu garantiye yollamak istiyorum ve telefon Xiaomi Türkiye Garantili fakat ithalatçı firma Namütenahi Bilişim İnşaat Anonim Şirketi olarak geçiyor ne yapmam lazım ?

aliveli78

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
redmi note 8
Konular
9
Merhaba telefonumu garantiye yollamak istiyorum ve telefon Xiaomi Türkiye Garantili fakat ithalatçı firma Namütenahi Bilişim İnşaat Anonim Şirketi olarak geçiyor ne yapmam lazım ?

genpa yada evofone mh lerini ara sor

resmi garantilimi diye imei nodan sordulama yapılıyor

Ramo 34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ramazan
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
1
Hocam ne yaptiniz yolladinizmi garantiye halloldumu cihaz garanti kapsamindami bnde de var ayni sorun imel sorguluyorum garnti gözükmuyor 3 gun oldu alali cihazi turkiye genpa garantili diye aldim ama genpa cikisli degil yaziyor sorguladgimda

escobarhakan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakanay
Cihazım
Mi-9
Konular
6
Hocam ne yaptiniz yolladinizmi garantiye halloldumu cihaz garanti kapsamindami bnde de var ayni sorun imel sorguluyorum garnti gözükmuyor 3 gun oldu alali cihazi turkiye genpa garantili diye aldim ama genpa cikisli degil yaziyor sorguladgimda
Naptınız acaba hocam aynı problem var