Soru Garanti hakkında

ilkozd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ceren
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
Trendyol'dan Xiaomi Redmi Note 7 satın aldım. Xiaomi Türkiye Garantili yazıyordu ürünün başlığında. Ürün bugün elime geçti. Fakat şöyle ki minik bir araştırma yaparak resmi distribütörün Evofone olduğunu ve Youtube'dan videolar izleyerek kutudan nelerin çıkması gerektiğini öğrenmiştim. Bana gelen ürün kutusu jelatinle sarılmış üzerinde "Win" isimli bir firmanın etiketi vardı. Kutuyu açtım, kutunun içinden de Genpa'nın firmalarını içeren bir garanti belgesi çıktı. Yine de şüpheye düşerek, böyle olduğunu görünce telefonu asla açmadım, ekran jelatini vs. dokunmadım. Anlayamadığım nokta bu ürün garanti kapsamında mı yoksa değil mi? Yarın öbür gün bir telefonda bir sıkıntı çıktığında sırf Evofon olmadığı için bir sıkıntıya sebebiyet verir mi bana? Çünkü sanırım kutudan (Youtube'daki her izlediğim videoya göre en azından) turuncu bir garanti belgesi gibi bir şey çıkması gerekiyormuş. Fakat bendeki kutuda öyle bir şey çıkmadı. Bu duruma göre Trendyol'a iade etmeyi deneyeceğim de.

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
48
Xiaomi türkiye garantisi denilen garanti hizmeti, Gen-Pa tarafından sağlanan adı Türkiye olan ama neticede kvk, delta ve evobt gibi firmalar tarafından servis hizmeti verilen ithalatçı garantidir.
Yani kafanızın karışması normal.

Oyla:

Tarık k.

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tarık
Cihazım
Redmi note 7
Konular
7
Bu telefona sahip kişilerin çoğu ithalatçı garantili. Genpa delta vs vs. Önemli olan garanti şirketinin kaliteli olması. Gen pa hakkında yazılan "diğer telefonlar dahil" şikayetleri araştır bence ona göre karar ver bence.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Garantinin evofone olmadığına dua etmen lazım :D kimlerin dili yandı o firmadan bı bilsen

Oyla:

Ezgii

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ezgi
Cihazım
Xiaomi
Konular
0
Trendyol'dan Xiaomi Redmi Note 7 satın aldım. Xiaomi Türkiye Garantili yazıyordu ürünün başlığında. Ürün bugün elime geçti. Fakat şöyle ki minik bir araştırma yaparak resmi distribütörün Evofone olduğunu ve Youtube'dan videolar izleyerek kutudan nelerin çıkması gerektiğini öğrenmiştim. Bana gelen ürün kutusu jelatinle sarılmış üzerinde "Win" isimli bir firmanın etiketi vardı. Kutuyu açtım, kutunun içinden de Genpa'nın firmalarını içeren bir garanti belgesi çıktı. Yine de şüpheye düşerek, böyle olduğunu görünce telefonu asla açmadım, ekran jelatini vs. dokunmadım. Anlayamadığım nokta bu ürün garanti kapsamında mı yoksa değil mi? Yarın öbür gün bir telefonda bir sıkıntı çıktığında sırf Evofon olmadığı için bir sıkıntıya sebebiyet verir mi bana? Çünkü sanırım kutudan (Youtube'daki her izlediğim videoya göre en azından) turuncu bir garanti belgesi gibi bir şey çıkması gerekiyormuş. Fakat bendeki kutuda öyle bir şey çıkmadı. Bu duruma göre Trendyol'a iade etmeyi deneyeceğim de.
Bende aynı sorunu yaşadım, siz ne yaptınız acaba iade kabul ettiler mi ?

Oyla:

ilkozd

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ceren
Cihazım
redmi note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende aynı sorunu yaşadım, siz ne yaptınız acaba iade kabul ettiler mi ?

Genpa'yı arayıp IMEI kontrolü yaptırdım, garantileri kapsamında olduğunu söylediler. Bir de Trendyol'daki firmaya ulaşıp durumu anlattım onlar da Win isimli firmanın bir diğer distribütör olduğunu belirtti. İade etmedim ürünü, bir sıkıntı da çıkmadı şu ana kadar.

Oyla:

nosteamv1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Şevket
Cihazım
Xperia XA
Meslek
Tekniker
Konular
21
Soruyu çok sordum arkadaşlar ama yakin zamanda hepsiburadan note 6 pro alicam ithalatçı garanti diyor yukardakilerden birisi olur mu bilgisi olan var mi?

Oyla:
Üst Alt