Yardım Garanti çok şart mı?

BahadirHan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
19
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
ROM YOK TELEFON HAKKINDA SADECE SORU
Telefon Modeli
REDMI NOTE 6 PRO
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
İthalatçı garanti zaten hiç bir zaman sorunumu çözmedi hep geri yollandı telefonlarım
Delta,Genpa vb. Garanti servisleride çok güvenilir durmuyor. Yani hep şikayet hep şikayet

Sizce telefonların garantileri çok önemli mi? Yani garantisiz alıp sonra bir problem çıkınca kendimiz yaptırmak mantıklı mı? Sonuç olarak çok duyuyoruz garantiye gönderdim 2 ay garantide kaldı ve tamir edilmeden geri geldi vb. Hem garantisiz telefonlar çok daha uygun oluyor

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Oyla:

BahadirHan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
19
Her konuda güvenilirdir diye belirtmeme rağmen kafanda soru işareti varsa, kesinlikle alış veriş yapma canım kardeşim... Takdir senin, para senin, ihtiyaç senin... ;)
Zamanında akrabam yine çok güvenilir denen birinden telefon almıştı sonuç :( telefon geldi ama kırıklı çizikli idi ve satan kişi her ne kadar güvenilir denilsede sonuç hüsrandı :( o yüzden görmeden almayı pek istemiyorum. Buradaki satıcıdan alsam bana yine destek olur mu? yani arızalarım olursa çözer mi? parasını ödeyebilirim.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Zamanında akrabam yine çok güvenilir denen birinden telefon almıştı sonuç :( telefon geldi ama kırıklı çizikli idi ve satan kişi her ne kadar güvenilir denilsede sonuç hüsrandı :( o yüzden görmeden almayı pek istemiyorum. Buradaki satıcıdan alsam bana yine destek olur mu? yani arızalarım olursa çözer mi? parasını ödeyebilirim.
O zaman ben tavsiyemi geri alıyorum, pardon diyorum... Tercihlerine ve düşüncelerine de saygı duyuyorum... Hakkında hayırlısı.

Oyla:

BahadirHan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
19
O zaman ben tavsiyemi geri alıyorum, pardon diyorum... Tercihlerine ve düşüncelerine de saygı duyuyorum... Hakkında hayırlısı.
Yok sakın yanlış anlamayın sadece korkuyorum biraz.

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Neden yanlış anlayayım ki?

Güvenilir satıcı tavsiyeniz var mı? Diye sordun bende "Her konuda güvenilir" satıcı tavsiyesinde bulundum... Gerisi senin takdirine kalmış.

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
42
Xiaomi konusunda otorite sayılan Üstat Skorpi için garanti bir banka reklamından ibarettir. Bana gelince cihazı almadan bir sene önce garanticiydim. Şu anki aklım olsa garantisiz alır ödediğim paranın üçte biri cebimde kalırdı. Adı üstünde, ithalatçı garantili. El elin eşeğini türkü çağırarak arar misali....
Dünyanın parasını verdiğiniz İphone haricinde garanti zaten hikâye....
Şunu aklınızdan çıkarmayın. Bir Xiaomi cihazı aldığınız günkü gibi kullanırsınız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Korkunun eceli bir faydası yok. veliazak hocama katılıyorum. Size tavsiye ettiği insan forumda bir çok kişiyi telefon sahibi yapmış, sonrasında ise her türlü desteği sağlamış güvenilir biridir. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt