Yardım Garanti çok şart mı?

BahadirHan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
19
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
ROM YOK TELEFON HAKKINDA SADECE SORU
Telefon Modeli
REDMI NOTE 6 PRO
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
İthalatçı garanti zaten hiç bir zaman sorunumu çözmedi hep geri yollandı telefonlarım
Delta,Genpa vb. Garanti servisleride çok güvenilir durmuyor. Yani hep şikayet hep şikayet

Sizce telefonların garantileri çok önemli mi? Yani garantisiz alıp sonra bir problem çıkınca kendimiz yaptırmak mantıklı mı? Sonuç olarak çok duyuyoruz garantiye gönderdim 2 ay garantide kaldı ve tamir edilmeden geri geldi vb. Hem garantisiz telefonlar çok daha uygun oluyor

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
OnePlus 6T 128
Konular
115
Ben ithalat garanti yerine her zaman garantisiz alma taraftarıyım. Hepte öyle yaptım şahsen. Sadece 2017 de Mi 5S'im ve 2015 de Mi 4'üm garantiliydi onlarda da başka seçeneğim yoktu. 10 civarı Xiaomi marka telefonum oldu ve sadece 2si garantiliydi. Çokta kârlı alınıyor garantisiz olarak

Oyla:

BahadirHan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben ithalat garanti yerine her zaman garantisiz alma taraftarıyım. Hepte öyle yaptım şahsen. Sadece 2017 de Mi 5S'im ve 2015 de Mi 4'üm garantiliydi onlarda da başka seçeneğim yoktu. 10 civarı Xiaomi marka telefonum oldu ve sadece 2si garantiliydi. Çokta kârlı alınıyor garantisiz olarak
Bende bu gidişle garantisiz alıcam. Çünkü bende aynı görüşteyim ithalatçı olacağına garantisiz olsun zaten aynı şey

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Garantili telefonlar daha pahalı olmuyor mu? E o zaman garantinin ne anlamı kalıyor, daha telefonu alırken çıkması muhtemel bir sorunun tamiri için parasını vermiş oluyoruz? Ve zaten çoğunda da kullanıcı hatası diyip tekrar ücret istiyorlar.. Bu yüzden türkiyede garanti bana göre palavradır.
En mantıklısı sahibindende orda burda satılan gğvenilir yerden garantisiz - hatta bazıları 1 yıl üretici garantili oluyor- almaktır. Bana göre..

Oyla:

BahadirHan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
19
Garantili telefonlar daha pahalı olmuyor mu? E o zaman garantinin ne anlamı kalıyor, daha telefonu alırken çıkması muhtemel bir sorunun tamiri için parasını vermiş oluyoruz? Ve zaten çoğunda da kullanıcı hatası diyip tekrar ücret istiyorlar.. Bu yüzden türkiyede garanti bana göre palavradır.
En mantıklısı sahibindende orda burda satılan gğvenilir yerden garantisiz - hatta bazıları 1 yıl üretici garantili oluyor- almaktır. Bana göre..
Urfada yaşıyorum ve burada satan bir kişi tek var. Kişi bir sorun olursa gel diyor düzeltelim sorunu diyor. Bu gidişle o kişiden alacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önerdiğiniz güvenilir satıcı var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Kesinlikle ve kesinlikle garantisiz telefon almanı tavsiye ederim. Sebebini de; sen yaşayarak tecrübe etmişsin zaten... Serviste boşa geçen süre de cabası...

__SEFA__

Özelden iletişime geçersen, yardımcı olacaktır, her konuda güvenilirdir, tavsiye ederim.

Oyla:

BahadirHan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
19
Kesinlikle ve kesinlikle garantisiz telefon almanı tavsiye ederim. Sebebini de; sen yaşayarak tecrübe etmişsin zaten... Serviste boşa geçen süre de cabası...

__SEFA__

Özelden iletişime geçersen, yardımcı olacaktır, her konuda güvenilirdir, tavsiye ederim.
Kapıda ödeme şansı var mı? 18 yaş altıyım ve kredi kartı kullanamıyorum

Oyla:

BahadirHan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Redmi Note 6PRO
Konular
19
Bildiğim kadarıyla yok, kapıda ödeyeceğin meblağı, havale edersen alış veriş gerçekleşir... ;)
Her ne kadar güvenilir olsada terreddüt etmiyorum değil yaniiii. Telefonun problemi olursa bana yardımcı olur mu?

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Her ne kadar güvenilir olsada terreddüt etmiyorum değil yaniiii. Telefonun problemi olursa bana yardımcı olur mu?
Her konuda güvenilirdir diye belirtmeme rağmen kafanda soru işareti varsa, kesinlikle alış veriş yapma canım kardeşim... Takdir senin, para senin, ihtiyaç senin... ;)

Oyla:
Üst Alt