Yardım Garanti bozulur mu?

Kayra06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alex
Cihazım
Bilmem
Konular
7
Redmi note 8 aldım trendyoldan ancak rom atmakta süphe duyuyorum garanti bozar mı?
birde çok ses geliyor telefonun kamerasını değiştirince normal mi?
ve whatsappta video kaydından sonra görüntü bozulması gerçekleşiyor bunlar normal mi?

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Redmi note 8 aldım trendyoldan ancak rom atmakta süphe duyuyorum garanti bozar mı?
birde çok ses geliyor telefonun kamerasını değiştirince normal mi?
ve whatsappta video kaydından sonra görüntü bozulması gerçekleşiyor bunlar normal mi?
Bootloader kilidini açarsanız garanti devre dışı kalır. Delta hariç. Garantiye vereceğiniz zaman kilitlerseniz bir sıkıntı olmaz herhalde.

Oyla:

Kayra06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alex
Cihazım
Bilmem
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidini açarsanız garanti devre dışı kalır. Delta hariç. Garantiye vereceğiniz zaman kilitlerseniz bir sıkıntı olmaz herhalde.
Anladım peki kameradan ses gelmesi normal mi bir bilginiz var mı? görüntülerde sanki hafif bozulmalar oluyor cihazda birazda dalgalanmalar var kamerasında sanki çok uzun zamandır android kullanıcısı değilim emin olmadım ve optimize etmek mümkü telefonu genel anlamada çok fazla iyi gibi dursada telefon hızlı güç tüketimi duraksama kasma gibi sorunlarla bazen karşı karşıya kalabiliyorum

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Anladım peki kameradan ses gelmesi normal mi bir bilginiz var mı? görüntülerde sanki hafif bozulmalar oluyor cihazda birazda dalgalanmalar var kamerasında sanki çok uzun zamandır android kullanıcısı değilim emin olmadım ve optimize etmek mümkü telefonu genel anlamada çok fazla iyi gibi dursada telefon hızlı güç tüketimi duraksama kasma gibi sorunlarla bazen karşı karşıya kalabiliyorum
Kameradan ses bende de geliyor hocam çok sessiz bir ortamdayken geniş açı ya filan geçtiğimde geliyor. Mi 9 SE var bende.

Oyla:

gungorce

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Güngör
Cihazım
LG G3
Konular
8
Cihazın bootloader kilidini kapatsanız bile anlıyorlarmış. Hatta onunla alakalı emin olmak için konu bile açmıştım.

Oyla:

cemturan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
Benim redmi 5 plus geçen sene kullandığım, bootlader açık gelmişti satıcıdan, kvk ya da gönderdim hiç sorun çıkmadı ama emin misiniz bu unlock garantiyi bozar olayına?

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Garanti size gerekli hizmetleri cihazınızın bl kilidi kapalı iken veriyor mu?

Oyla:

gungorce

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Güngör
Cihazım
LG G3
Konular
8
Ben burda bilgisayar üzerinden temiz kurulum yapmak için bootlader kilidinin açılması gerektiğini ama ama kapatsam bile garantimin bozulacağını öğrendim. Bunu forumda yetkili biri söylemişti. Yetkili mi servisleri galiba önceden müdahale olup olmadığını kontrol ediyorlarmış. Sırf bu yüzden telefonumun bootlader kilidini açmaktan vazgeçmiştim. Açtığım konuyu da bırakayım Soru - Temiz kurulum

Oyla:
Üst Alt