- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- RN8
- Konular
- 119
Config nasıl yapılır bilmiyorum?Knk direkt kullanma modülü tek tek yaparsın zaten config ile
Config nasıl yapılır bilmiyorum?Knk direkt kullanma modülü tek tek yaparsın zaten config ile
Modül ÖzellikleriKendim modülü COD 120 FPS için kullanıyorum, sadece çok oyunculu modda çalışıyor. Diğer oyunlarda ve max ayarlarda cihaz nasıl bir performans sergiler orası ayrı konu ama en azından pubg ve cod için yüksek FPS ayarı arayanlar için paylaşıyorum..
PUBG 90 FPS Call Of Duty Mobile, Asphalt, Blade&Soul Revolution Max ayarlar Call Of Duty Mobile 120 FPS Mobile Legends Max ayarlar Black Desert Mobil Max ayarlar Arena Of Valor Max ayarlar
İndirme Bağlantısı
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kurulum Talimatları
Magisk Manager > Modüller > Depolama Alanından Yükle > indirdiğiniz modülü seçinResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ses Açma Tuşuna Basıp ilerleyin
-----------
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Seçenekler geldikten sonra ses açma tuşu ile hangi işlemi istiyorsanız seçin ve ses kısma tuşu ile onaylayın.. Ve cihazi yeniden başlatın
------------
Ekran Görüntüsü
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
CALL OF DUTY ÇOK OYUNCULU MOD
NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz.
Oyun - Wildrift 120 FPS Modül deneyebilirsinizZip dosyasını indiremiyorum hata veriyor
Hocam oyun zaten Max 90 fps destekliyor 120 vermemesi normal 60 yapıp rahat rahat oynayın 90 fps falan yıpratır cihazı tavsiye etmemHocam modül çalışıyor yani ultra FPS seçeneği açıldı. X3 NFC kullanıyorum. Ama 120 FPS vermiyor. 120hz açık ayarlardan. Gamze turbodan bakıyorum 60 FPS. Gozumlede anlıyorum zaten 120fps vermiyor. Sadece bir kere verdi game turboda yazıyordu 117 FPS vs. Ama bir kere verdikten sonra daha vermedi. Bunun sebebi nedir ?
Oyun oynanmıyor hocam 15 FPS e kadar düşüyor. Deliricem kiricam artık telefonu custom rom yüklesem kurtulucam MIUI den ama yok olmuyor yüklenmiyor custom romHocam modül çalışıyor yani ultra FPS seçeneği açıldı. X3 NFC kullanıyorum. Ama 120 FPS vermiyor. 120hz açık ayarlardan. Gamze turbodan bakıyorum 60 FPS. Gozumlede anlıyorum zaten 120fps vermiyor. Sadece bir kere verdi game turboda yazıyordu 117 FPS vs. Ama bir kere verdikten sonra daha vermedi. Bunun sebebi nedir ?
Cod Mobile'de Battle Royale modu sadece 60 fps destekler.Oyun oynanmıyor hocam 15 FPS e kadar düşüyor. Deliricem kiricam artık telefonu custom rom yüklesem kurtulucam MIUI den ama yok olmuyor yüklenmiyor custom rom
Aosp yükleyemedim hocam. Kaç kere denedik arkadaşla olmadı. CildirmalikCod Mobile'de Battle Royale modu sadece 60 fps destekler.
90 ve 120 fps sadece çok oyunculu için geçerli. Maalesef beni de kanser etti telefon yine rom değiştireceğim. AOSP deneme vakti geldi.
Oyun hedefli olduğu söylenen bir ROM var test etmek lazım.Aosp yükleyemedim hocam. Kaç kere denedik arkadaşla olmadı. Cildirmalik