- Adım
- Doğukan
- Cihazım
- Pocophone F1
- Konular
- 4
Henüz denemedim en kısa sürede yazacağımŞarj tüketimi azaldı mı
Henüz denemedim en kısa sürede yazacağımŞarj tüketimi azaldı mı
performansı bilmem yani öyle yüksek grafikli oyun oynamıyorum ama interneti önceliğe alma olayı hoşuma gittiYani hıza katkısını ben de göremedim şahsen, belki de vardır hakkını yemeyelim.
Daha önceki MIUI 9 sürümünde oyun performansı daha iyiydi yalnız, şarj da öyle fakat geri dönemiyoruz normal yollardan, eksikleri de var tabi.. Yani belki turboyla falan o performu geri kazanmaya çalışıyor olabilirler![]()
rica ederimTesekkurler
Bekliyorum siz kararlı da mısınız ve şarj harici şikayetiniz var mıHenüz denemedim en kısa sürede yazacağım
10.3.4.0 kararlıdayım pubg oynarken öncekinden biraz daha fazla ısındığını fark ettim ama el yakar derecede değil malumunuz şarj haricinde bir sorun yok.Bekliyorum siz kararlı da mısınız ve şarj harici şikayetiniz var mı
Ben bir kaç hafta önce betaya geçtim şuan betadayım şarj problemi olmasa kesinlikle betaya tavsiye edebilirim10.3.4.0 kararlıdayım pubg oynarken öncekinden biraz daha fazla ısındığını fark ettim ama el yakar derecede değil malumunuz şarj haricinde bir sorun yok.
Poco F1'e özel Game Turbo Diğer Xiaomi Cihazlarda da çalışır hale getirilmiş.
İndirme Linki;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Kısayol çalışan uygulamaları nasıl aktif edicez kardeşim bilgin varmı10.3.4.0 kararlıdayım pubg oynarken öncekinden biraz daha fazla ısındığını fark ettim ama el yakar derecede değil malumunuz şarj haricinde bir sorun yok.