Kesinlikle katılıyorum hocam, final rezaletti, hatta son sezonun tamamıZamundada bile ilk 7 sezon kalktı. Biraz zor ama torrent sitelerinde bulursun. Ama izlemeni tavsiye edeceğim bir dizi değil, 7 sezon izlediklerin 8.sezonun son iki üç bölümünde çöp olup hiç bir önemi olmayacak. Şuan çok kızgınım senaristlere
Merhaba hocam internette izleyemezsiniz izlesenizde torrent kadar stabil olmaz ama torrentle indirebilirsiniz. Site vermek yasak mi bilmedigim icin link veremiyorum ama ingilizce olarak yazarsanız bulup indirebilirsiniz. Cevirilerde eşekherifi tercih edingame of thrones i izlemeyi düşünüyorum daha önce hiç izlemedim 1 sezon dan başlıcam tüm bölümlerini izleyebileceğim yer var mi?
Not: Lütfen spoiler vermeyin..
Aslına bakarsanız ben herkesin aksine final bölümünü beğendim hocam. Zira olabilecek en mantıklı sonu çekerek birinci bölümden itibaren içinden çıkılmaz hale getirdikleri senaryoyu toparlamaya çalışmışlar. Sezonun tamamının berbat olduğu düşüncenize ise katılıyorum. Çünkü 7 sezondur kitaba bağlı bir kurgu işleniyordu. George R. R. Martin son sezonun yazımını henüz tamamlamadığı için bütün iş HBO nun senaristlerine kalmıştı. Onların hayal gücü ise ancak bu kadarına yetti.Kesinlikle katılıyorum hocam, final rezaletti, hatta son sezonun tamamıGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem MI MAX 3 mit Tapatalk