Akıl, mantık var hocam. Ters köşe yapacağız diye batırdılar diziyi.Hocam yüzde yüz doğru tespit yazık ettiler sizinle aynı şeyleri düşünmekteyim. Bu arada yazamıyorum spoiler olur diye siz gibi nasıl yaparız?
en azından night kingin bir açıklaması olmalıydı neden böyle yaptı ne için yaptı. Saçma saçma bağladılar. Ejderhanin ölümü ise tam bir vaka. Yukarıdan uçuyorlar gemileri göremiyorlar. Hadi nıght king öldürdü adam büyülü. Euron nasıl öldürüyor. Birde 3 atışın hepsi tuttu.
O konulardan bahsetmek bile istemiyorum. Her şeyden önce Bran ne işe yarıyor? Kuzgunlarla gezmek miydi sadece görevi? Aslında Night King öldükten sonra ters köşe, plan olabilir diye düşündüm fakat ejderhanın da saçma sapan ölmesiyle birlikte ümidimi iyice yitirdim. Dediğiniz gibi Night King'in amacını bile öğrenemedik. Yazık oldu.
hocam bran hadi kuzgunlarla geziyor. Khaleesi gitmeden orayı keşif etse de euron un tuzağıni görse. Bu bile mantıksız.
Ha birde zoruma giden şu var dohtraklar. Savaşta bu kadar kolay harcamaları zoruma gitti. Koskoca dohtrak ordusu 10 sn sürmedi.
Gemilerin ejderhaları indirebilecek kadar açısı varsa ejderhaların ve Dany'nin kolayca görebilmesi lazım. Kesinlikle haklısınız. Dothrakların da 10 saniyede harcanması abartıydı. Ejderha ve diğer olaylar hayranlarda heyecan yaratmak ve son savaşta şartları biraz olsun eşitlemek için yaptıkları saçma sapan hareketlerden bir tanesi. Eski heyecan yok, Red Wedding gibi nefes kesici olaylar yok. Bran'in de baştan sona sözde maceralarına bakarsak hiçbir işe yaramayan bir karakter oldu şu ana kadar. Ölmedi de, kurtulmayı başardı her seferinde. Night King içine mi girdi bir şekilde diyeceğim ama şu ana kadar bir belirti olmadığı için son 2 bölüme sığdıramazlar diye düşünüyorum.
Evet o kişi ben oluyorum Azda olsa spoiler vermiştik Night king ölürİzliyorum tabiiki bu arada geçenlerde winterfell savasının yayınlandığı gün malesef bi arkadaş burada bölümde ne olduğunu içeren bi başlıkla konu açmıştı ve bölümü izlemeden felaket bi spoiler yemiştim