Yardım Galeri'yi sildim, SS aldığımda gönderirken hata veriyor.

ete4116

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi 7A
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11.0.4
Telefon Modeli
Redmi 7A
Bootloader Kilidi
Kapalı
SS alıp, sağ üstte çıkan pencereden Gönder dediğimde, kendi yükleyip kullandığım Galeri uygulamam açılsın oradan göndereyim istiyorum.
Mi'nin galeri uygulamasını kaldırdım.
O yüzden SS alıp gönder deyince arayüz hata veriyor.
Güzel kullanışlı bir özellikti hemen SS aldığın şeyi gönderebiliyorsun hızlıca.
Şimdi ise galeriye girip ordan yollamam gerekiyor.

DiKMeN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürcan
Cihazım
Mi 9T
Konular
2
Günaydın,
Uygulamaları Yönet > Sağ üst köşede "..." işareti > Varsayılan Uygulamalar kısmında "Galeri" için olan kısım muhtemelen boştur. Orada diğer yüklediğiniz uygulamayı seçip dener misiniz ? Muhtemelen sistem uygulamasına bağlı olduğu için kaldırılan sistem uygulamasından dolayı olmuyor. Eğer o şekilde olmaz ise aynı yerdeki "Uygulama Tercihlerini Sıfırla" seçeneği de belki işe yarayabilir.

Ama bence Sistem Galeri uygulamasını kaldırmak yerine varsayılan uygulamayı yukarıdaki yerden değiştirseniz daha sorunsuz bir değişim yapmış olurdunuz diye düşünüyorum. Eğer sorun çözülmez ise geri yüklemenin bir yolunu bulup oradaki varsayılanı değiştirmeniz istediğiniz sonuca ulaşmanızı sağlayabilir.

Eğer ekran görüntüsü alma uygulamasını orjinal galeriye doğrudan bağlamışlarsa zaten orjinal galeriyi geri yüklemekten başka seçenek kalmaz.

Oyla:

ete4116

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Redmi 7A
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Günaydın,
Uygulamaları Yönet > Sağ üst köşede "..." işareti > Varsayılan Uygulamalar kısmında "Galeri" için olan kısım muhtemelen boştur. Orada diğer yüklediğiniz uygulamayı seçip dener misiniz ? Muhtemelen sistem uygulamasına bağlı olduğu için kaldırılan sistem uygulamasından dolayı olmuyor. Eğer o şekilde olmaz ise aynı yerdeki "Uygulama Tercihlerini Sıfırla" seçeneği de belki işe yarayabilir.

Ama bence Sistem Galeri uygulamasını kaldırmak yerine varsayılan uygulamayı yukarıdaki yerden değiştirseniz daha sorunsuz bir değişim yapmış olurdunuz diye düşünüyorum. Eğer sorun çözülmez ise geri yüklemenin bir yolunu bulup oradaki varsayılanı değiştirmeniz istediğiniz sonuca ulaşmanızı sağlayabilir.

Eğer ekran görüntüsü alma uygulamasını orjinal galeriye doğrudan bağlamışlarsa zaten orjinal galeriyi geri yüklemekten başka seçenek kalmaz.

Efendim;
Dediğiniz gibi "ekran görüntüsü alma uygulamasını orjinal galeriye doğrudan bağlamışlar"
Onu silmeden kendi istediğim galeri uygulamamı varsayılan yapsam da durum değişmiyordu. Bende orjinali sildim belki o zaman olur diye, yine değişmedi şimdi o yüzden hata veriyor.

Dolayısıyla geri yüklemek veya varsayılan olarak seçmek dışında başka çözüm eğer varsa, çözüm bu.
Yok ise yapacak birşey yok, Allah'ın sanatı değil ki bu devasız derdi olmasın :)

Oyla:
Üst Alt