Yardım Galeriye giriş yapılmıyor

• Konbuyu başlatan mrtsy
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 20
  • Görüntüleme 12K

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
TEŞEKKÜRLER İLGİN İÇİN HANGİ İKONA TIKLASAM İZİN İSTİYOR İZİNSİZ KULLANMAK İÇİN BİR ÇÖZÜM ÖNERİN VAR MI ?

KitKat sonrası tüm Android sürümlerinde durum böyledir. Miui ile değil Android İle Alakalıdır. Malesef izinleri ya vereceksiniz yada vermeyeceksiniz. Seçim sizin ;)

Y

Yardim

Guest
Merhaba ben yanlışlıkla bir daha sorma diyerek galerideki izni reddettim ayarflardan izinleri acıyorum fakat hala galeri çalışmıyor .Yardımcı olabilirmisiniz
benimde başıma geldi şimdi. Nasıl hallettiniz sorunu. Burada söylenenleri yapmaya çalışıyorum olmuyor. Ne yapmam gerekir.lutfen yardim.

M

m5s

Guest
İLGİLENEN YOKMU BU SORUNLA ÇÖZEN VEYA BU GÜN ALDIM BÖYLE BİR SORUNLA KARSILASTIM

ememer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EMRE
Cihazım
REDMI PRO
Konular
3
herkese merhaba redmı pro kullanıcısıyım galeriye girememe sorun vardı...ayarlar/izinler bölümünden galeri ile alakalı tüm yerleri aktif olarak işaretledim...bütün sayfaları tek tek girdim kamera vb uygulamalarada aynısı yaptım oyle açtı galeriyi bilginize...

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
İlgilenen yok mu, aynı sorunu yaşıyorum, halletiniz mi? vb. soruları soran arkadaşlar... Bir kaç cümle ile önerilen çözümlerden hangilerini yaptıklarını, hangilerinin ne şekilde işe yaramadığını, aldıkları hataları belirtirlerse yardımcı olmaya çalışalım ama bu tarz sorulara verilecek cevap sadece soruya ait olacaktır.

Örnek:

Soru: İlgilenen yok mu?
Cevap : Var

Soru : Aynı sorunu yaşıyorum?
Cevap: Geçmiş olsun

Soru: Halletiniz mi?
Cevap: Evet hallettik

Bir de farkı bir örnek verelim...
Soru : Bazı izinleri reddettim çünkü telefonda galeriye girmeye çalıştığımda ''Kapalı galeri, talep edilen izinler yok'' diye bir uyarı alıyorum ayarlar kısmında izinlerde galeri izni açık olmasına rağmen neden giriş yapamıyor olabilirim acaba. şimdiden teşekkür ederim.
Cevap : Güvenlik/İzinler/Diğer izinler altından galeri uygulamasına ait izinleri kontrol edin hocam.Mevcut izinlerin tamamını verdiğinizde sorununuz çözülecektir.
(Ayarlar altındaki güvenlik değil üzerinde yeşil şimşek simgesi bulunan güvenlik uygulaması altından)

Umarım anlatabilmişimdir...

N

neroOOO

Guest
İlgilenen yok mu, aynı sorunu yaşıyorum, halletiniz mi? vb. soruları soran arkadaşlar... Bir kaç cümle ile önerilen çözümlerden hangilerini yaptıklarını, hangilerinin ne şekilde işe yaramadığını, aldıkları hataları belirtirlerse yardımcı olmaya çalışalım ama bu tarz sorulara verilecek cevap sadece soruya ait olacaktır.

Örnek:

Soru: İlgilenen yok mu?
Cevap : Var

Soru : Aynı sorunu yaşıyorum?
Cevap: Geçmiş olsun

Soru: Halletiniz mi?
Cevap: Evet hallettik

Bir de farkı bir örnek verelim...
Soru : Bazı izinleri reddettim çünkü telefonda galeriye girmeye çalıştığımda ''Kapalı galeri, talep edilen izinler yok'' diye bir uyarı alıyorum ayarlar kısmında izinlerde galeri izni açık olmasına rağmen neden giriş yapamıyor olabilirim acaba. şimdiden teşekkür ederim.
Cevap : Güvenlik/İzinler/Diğer izinler altından galeri uygulamasına ait izinleri kontrol edin hocam.Mevcut izinlerin tamamını verdiğinizde sorununuz çözülecektir.
(Ayarlar altındaki güvenlik değil üzerinde yeşil şimşek simgesi bulunan güvenlik uygulaması altından)

Umarım anlatabilmişimdir...

N

neroOOO

Guest
Hoca ne yaparsan yap amma yeşil yıldırımın altında galeri yok. okey oyununa kadar herşey var fakat galeri yok. GALERİYE GİR HEPSİnE İZİN VER DEMİŞSİN lakin galeri yok güvenlik/izinler-diğer izinler- otomatik başlatmanın altıa bile baktım yok

Üst Alt