- Adım
- Burak
- Cihazım
- Mi 9T Pro
- Konular
- 6
merhaba arkadaşlar.
Eu rom stabil 12.0.4 kullanıyorum.
Sorunum şu;
Galeri ve fotoğraflar uygulamasının ikisinde de aynı sorunu yaşıyorum.
Fotoğraflarım ya açılmıyor ya da bulanık açılıyor. Görüntülemekte sıkıntı yaşıyorum. Önceden bu sorun yoktu sonraları olmaya başladı. Bütün izinler verilmiş halde kontrol ettim. Fotoğraflar uygulamasını silip geri yükledim. Komple format data yapıp, temiz kurulum yaptım, başta düzeldi gibi oldu, sonra yine aynı şekilde bulanık göstermeye veya hiç göstermeyeye başladı. Aşırı can sıkıcı bir durum. Önerisi olan var mı acaba? Eu rom stabil 12.0.3 ü mü denesem acaba?
Ve bir ekleme daha yapayım, bu fotoğrafların bulanıklık durumu WhatsApp'da durum görüntülerken de oluyor. İnternet bağlantımda bir sıkıntı falan da yok ama görüntü netlensin diye bekliyorum göstermiyor, yakınlaştırma-uzaklaştırma yapınca düzeliyor.
Eu rom stabil 12.0.4 kullanıyorum.
Sorunum şu;
Galeri ve fotoğraflar uygulamasının ikisinde de aynı sorunu yaşıyorum.
Fotoğraflarım ya açılmıyor ya da bulanık açılıyor. Görüntülemekte sıkıntı yaşıyorum. Önceden bu sorun yoktu sonraları olmaya başladı. Bütün izinler verilmiş halde kontrol ettim. Fotoğraflar uygulamasını silip geri yükledim. Komple format data yapıp, temiz kurulum yaptım, başta düzeldi gibi oldu, sonra yine aynı şekilde bulanık göstermeye veya hiç göstermeyeye başladı. Aşırı can sıkıcı bir durum. Önerisi olan var mı acaba? Eu rom stabil 12.0.3 ü mü denesem acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve bir ekleme daha yapayım, bu fotoğrafların bulanıklık durumu WhatsApp'da durum görüntülerken de oluyor. İnternet bağlantımda bir sıkıntı falan da yok ama görüntü netlensin diye bekliyorum göstermiyor, yakınlaştırma-uzaklaştırma yapınca düzeliyor.
Ekli dosyalar
-
Screenshot_2020-10-10-04-27-42-815_com.google.android.apps.photos.jpg480,5 KB · Görüntüleme: 24
-
Screenshot_2020-10-10-04-36-47-020_com.google.android.apps.photos.jpg666,7 KB · Görüntüleme: 25
-
Screenshot_2020-10-10-04-28-46-823_com.miui.gallery.jpg427,9 KB · Görüntüleme: 22
-
Screenshot_2020-10-10-04-29-02-080_com.miui.gallery.jpg75,2 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme: