Yardım Galeriden albüme girince galeri çöküyor

Veli Mete

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veli Mete
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global v12.5.5
Telefon Modeli
Mi note 10s
Bootloader Kilidi
Kapalı
Telefonumda galeriden albümlere geçerken galeri çöküyor yardımcı olursanız sevinirim

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Mİ 14 T Pro
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
77
Çöküyor derken uygulama kendinimi kapatıyor cihazının yedeğini alarak tekrar deneyin olmazsa cihazınızda rem sorunu olabilir hafızada tutmuyor olabilir yada bir şey daha deneyin google fotoğraflara yedekleyerek cihaz hafızasındaki resimleri silerek cihazının remini rahatlatın

Oyla:

Veli Mete

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veli Mete
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çöküyor derken uygulama kendinimi kapatıyor cihazının yedeğini alarak tekrar deneyin olmazsa cihazınızda rem sorunu olabilir hafızada tutmuyor olabilir yada bir şey daha deneyin google fotoğraflara yedekleyerek cihaz hafızasındaki resimleri silerek cihazının remini rahatlatın
Merhabalar cihazımda 6gb ram var zaten 3,2gb fotoğraf ve videolar alan kaplıyor bence sıkıntı ramdan değil çünkü 6 gb rami cihaz kullanmadı ve normal kullanımda 3 GB ram kullanıyor tavsiyenizi denerim ama başka önereceğiniz bir şey var mı

Oyla:

Cemdede

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeki
Cihazım
Mİ 14 T Pro
Meslek
Otobüs Kaptanı
Konular
77
Merhabalar cihazımda 6gb ram var zaten 3,2gb fotoğraf ve videolar alan kaplıyor bence sıkıntı ramdan değil çünkü 6 gb rami cihaz kullanmadı ve normal kullanımda 3 GB ram kullanıyor tavsiyenizi denerim ama başka önereceğiniz bir şey var mı
Dediğim gibi Hard format atıp yedeklerinizi aldıktan sonra en güncel romu indirip kurmanız birde öyle deneyin

Oyla:

Decidueye

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Savcı
Cihazım
Poco x3 pro
Meslek
Öğrenci
Konular
71
Bence daha kolay olarak uygulamayı güncelleyin güncel ise güncellemeleri kaldırın

Oyla:

Veli Mete

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Veli Mete
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğim gibi Hard format atıp yedeklerinizi aldıktan sonra en güncel romu indirip kurmanız birde öyle deneyin
Teşekkürler telefonu yeniden başlattım sorun ortadan kalktı ama geçici bir çözüm gibi sorun tekrarlarsa hard reset atarım dediğiniz gibi

Oyla:
Üst Alt