Yardım Galerideki resimleri bilgisayara nasıl aktarabilirim?

Erkn12345

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi 13
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi 13
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar merhaba redmi 13 kullanıcısıyim.Galerideki resimleri bilgisayara nasıl aktarabilirim?

muhammetsvl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
muhammetsvl
Cihazım
Note 14 Pro
Konular
0
Arkadaşlar merhaba redmi 13 kullanıcısıyim.Galerideki resimleri bilgisayara nasıl aktarabilirim?
data transfer desteği olan bir kablo ile bağlayın cihazın üst kısmında gelen bildirim de şarj oluyor yazar ona tıkladıktan sonra dosya aktarımı diyin kamera ile çekildiyse büyük ihtimalle fotoğraflar DCIM>Camera şeklinda olması gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

data transfer desteği olan bir kablo ile bağlayın cihazın üst kısmında gelen bildirim de şarj oluyor yazar ona tıkladıktan sonra dosya aktarımı diyin kamera ile çekildiyse büyük ihtimalle fotoğraflar DCIM>Camera şeklinda olması gerekiyor,fotoğrafları imleç yardımı ile masaüstüne sürükleyince aktarmış olursunuz isterseniz klasör oluşturup öyle aktarın dağınıklık olmaz.

Oyla:

Erkn12345

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi 13
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
data transfer desteği olan bir kablo ile bağlayın cihazın üst kısmında gelen bildirim de şarj oluyor yazar ona tıkladıktan sonra dosya aktarımı diyin kamera ile çekildiyse büyük ihtimalle fotoğraflar DCIM>Camera şeklinda olması gerekiyor.

yaptım onu dcımda 30 foto var galerıde 1800 kusur foto var

Oyla:

Reagle

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
Redmi Note 10S
Meslek
öğrenci
Konular
23
ne yapmalıyım yardımcı olur musun
Pc de görünmeyen fotoğrafların galeride nerede kayıtlı olduğuna bakın eğer Google fotoğraf uygulaması değilde cihaz galerisindeyseler bunu yapın. Eğer Google fotoğraflar içindeyseler bilgisayar üzerinden google hesabınızla giriş yapın ve Google fotoğraflar sitesine gidin oradan hepsini bilgisayara indirebilirsiniz.

Oyla:

Erkn12345

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi 13
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pc de görünmeyen fotoğrafların galeride nerede kayıtlı olduğuna bakın eğer Google fotoğraf uygulaması değilde cihaz galerisindeyseler bunu yapın. Eğer Google fotoğraflar içindeyseler bilgisayar üzerinden google hesabınızla giriş yapın ve Google fotoğraflar sitesine gidin oradan hepsini bilgisayara indirebilirsiniz.
Tamam çok teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt