Yardım Galeride fotoğrafları kişilere göre sınıflandırma

kabasakal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kamil GÜR
Cihazım
RedmiNote8Pro
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.2
Telefon Modeli
Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar Xiaomi Redmi Note 8 pro kullanıyorum. Yeni aldım. Galeride fotoğrafları kişilere göre sınıflandırma gibi bir özellik mevcut mu?

kabasakal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kamil GÜR
Cihazım
RedmiNote8Pro
Konular
4

Su linkte ki xiaomi app store uygulamasını yükleyip sadece galeri uygulamasını guncelleyerek tekrar dener misiniz? Güncelleme sonrası galeri İngilizce oluyor fakat bilginiz olsun.
kardeşim note7 kullanıcısı o galeride kişileri sınıflandırma yapabliyor. Telefonum üst modeli olmasına rağmen neden olmuyor anlamadım. Ayrıca içerisinde yüklü olmayan bir uygulamayı yüklemek istemiyorum. Herhangi bir problem çıkabilir. Telefonu aldığımda sistem güncellemesi geldi . Kurdum. Kurmadan önce kişileri ayarlamam gerektiği konusunda bir seçenek vardı galeride. Global 11.0.2 güncellemesini yaptıktan sonra kalktı. Acaba güncellemeyle ilgili bir problem mi? Ya da yeni güncellemenin içeriğinde olan bir şey miydi ?

Oyla:

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
kardeşim note7 kullanıcısı o galeride kişileri sınıflandırma yapabliyor. Telefonum üst modeli olmasına rağmen neden olmuyor anlamadım. Ayrıca içerisinde yüklü olmayan bir uygulamayı yüklemek istemiyorum. Herhangi bir problem çıkabilir. Telefonu aldığımda sistem güncellemesi geldi . Kurdum. Kurmadan önce kişileri ayarlamam gerektiği konusunda bir seçenek vardı galeride. Global 11.0.2 güncellemesini yaptıktan sonra kalktı. Acaba güncellemeyle ilgili bir problem mi? Ya da yeni güncellemenin içeriğinde olan bir şey miydi ?
Benim de bu şekilde stabil MIUI v11 sürümü
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Galeri uygulamanızın sürümüne bakar mısınız ?
Bendeki sürüm 2.2.15.2

Oyla:

kabasakal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kamil GÜR
Cihazım
RedmiNote8Pro
Konular
4
Benim de bu şekilde stabil MIUI v11 sürümü
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Galeri uygulamanızın sürümüne bakar mısınız ?
Bendeki sürüm 2.2.15.2
bendeki sürüm 2.2.15-global

Oyla:

kabasakal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kamil GÜR
Cihazım
RedmiNote8Pro
Konular
4
Oyla:

ugurcansayan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Uğurcan
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
Pek bir şeyle uğraşmaya gerek yok. Galerideki fotoğrafları Mi Cloud ile eşitlemeyi etkinleştirirseniz kişileri yüzlerine göre ayırmaya başlayacaktır. Fotoğraflardaki yüz tanıma özelliği Mi Cloud ile eşitlenmiyorken çalışmaz.

Oyla:

kabasakal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kamil GÜR
Cihazım
RedmiNote8Pro
Konular
4
Pek bir şeyle uğraşmaya gerek yok. Galerideki fotoğrafları Mi Cloud ile eşitlemeyi etkinleştirirseniz kişileri yüzlerine göre ayırmaya başlayacaktır. Fotoğraflardaki yüz tanıma özelliği Mi Cloud ile eşitlenmiyorken çalışmaz.
Çok teşekkür ederim.

acemiyim bu telefon konusunda . Herkese çok teşekkürler.

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Nasıl guncelleyecegini söyledim ayrıca o vermiş olduğum uygulama xiaomi nin kendi uygulaması zaten cihaz da ki sistem uygulamalarınin güncellemelerini o mağaza da gösterdiği için attım uygulama yüklemek ten neden problem çıksın. Hoş bu kadar pimpirikliyseniz zaten tavsiye de etmem böyle şeylere girismenizi doğru olanı dusunmussunuz.

Oyla:

kabasakal

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kamil GÜR
Cihazım
RedmiNote8Pro
Konular
4
Nasıl guncelleyecegini söyledim ayrıca o vermiş olduğum uygulama xiaomi nin kendi uygulaması zaten cihaz da ki sistem uygulamalarınin güncellemelerini o mağaza da gösterdiği için attım uygulama yüklemek ten neden problem çıksın. Hoş bu kadar pimpirikliyseniz zaten tavsiye de etmem böyle şeylere girismenizi doğru olanı dusunmussunuz.
Yanlış anlamayın lütfen sizinle ilgili bir problem değil. Daha önce kullandığım bir telefonda forumdan yardım istemiştim . Önerdiği uygulama telefonuma zarar vermişti. O yüzden daha dikkatli olmaya çalışıyorum sadece. Önerdiğiniz uygulama hakkında ayrıntılı bilgi verdiğiniz için de ayrıca teşekkür ederim.

Oyla:
Üst Alt