Yardım Galeri APK veri kullanımı

OVB

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Önder
Cihazım
Mi mix 2
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Yüklü değil
Telefon Modeli
Mi mix 2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, bugün farkettim ve sebebini bulamadığım bir konuda fikrinize ve yardımınıza ihtiyacım var. Wifi ile bağlıyken veri kullanımına baktığımda sistem uygulamaları içindeki galeri uygulamasının 3,15 GB veri kullandığını gördüm. Yaklaşık bir saat galeride fotoğraf ve videoları inceleyip gereksizleri silmiştim. O bir saat içinde harcamış neredeyse tamamını. Sonuçta telefondaki fotoğraf ve video karı incelerken Galeri uygulaması nasıl oluyor da bu kadar kısa sürede veri kullanabiliyor? Bu konuda bilgi verecek arkadaş varsa sevinirim. Birde bunu nasıl önlerim? Şimdiden herkese iyi günler dilerim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
432
Eğer daha önce mi hesabınıza yedekleme yaptıysanız siz incelerken yedeklenen verileri indirmiştir. Daha önce yedekleme yapmadıysanız da cihazınızdaki resim ve videoları yeni yedeklemişitir.

Oyla:

OVB

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Önder
Cihazım
Mi mix 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer daha önce mi hesabınıza yedekleme yaptıysanız siz incelerken yedeklenen verileri indirmiştir. Daha önce yedekleme yapmadıysanız da cihazınızdaki resim ve videoları yeni yedeklemişitir.
Teşekkür ederim, evet mi hesabını yeni açmıştım ama ondan sonra wifiye bağlanıp bağlanmadığımı hatırlamıyorum, eğer dediğiniz gibi yar her galeriye girdiğimde bu gibi yüklü veri alışverişini yapmayacaktır sanırım dimi?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
432
Teşekkür ederim, evet mi hesabını yeni açmıştım ama ondan sonra wifiye bağlanıp bağlanmadığımı hatırlamıyorum, eğer dediğiniz gibi yar her galeriye girdiğimde bu gibi yüklü veri alışverişini yapmayacaktır sanırım dimi?
Hayır hocam normal şartlarda yapmayacaktır. Fakat telefonunuzdaki resimleri, videoları galeri dışından silerseniz cloud alanındaki yedeklerden geri yükler ve bu da veri alışverişine neden olur. Fotoğraf veya video sileceğiniz zaman galeri uygulamasından silin, hem cloud yedeğini hem de cihazdaki dosyayı kaldırmış olursunuz.

Oyla:

OVB

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Önder
Cihazım
Mi mix 2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır hocam normal şartlarda yapmayacaktır. Fakat telefonunuzdaki resimleri, videoları galeri dışından silerseniz cloud alanındaki yedeklerden geri yükler ve bu da veri alışverişine neden olur. Fotoğraf veya video sileceğiniz zaman galeri uygulamasından silin, hem cloud yedeğini hem de cihazdaki dosyayı kaldırmış olursunuz.
Çok teşekkür ederim, iyi günler dilerim.

Oyla:

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Peki cantara hocam yedekten video indirip izlettiriyor telefon halbuki cihazda var o video ve çok zaman alıyor indirip izletmesi buna ne diyecen ;)
Selametle

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
432
Peki cantara hocam yedekten video indirip izlettiriyor telefon halbuki cihazda var o video ve çok zaman alıyor indirip izletmesi buna ne diyecen ;)
Selametle
Hiç karşılaşmadım hocam böyle bir durumla...

Video dizinini veya adını cihazdan değiştirmediğiniz sürece tekrar indirmemesi gerekli.

Oyla:
Üst Alt